ماهان شبکه ایرانیان

سوپ چغندر، سیب و ترب کوهی

این سوپ گرم و مقوی برای روزهای سرد پاییز و زمستان بسیار دلچسب است. رنگ بسیار زیبایی نیز دارد و می تواند زینت بخش سفره های مهمانی باشد.

سوپ چغندر، سیب و ترب کوهی

این سوپ گرم و مقوی برای روزهای سرد پاییز و زمستان بسیار دلچسب است. رنگ بسیار زیبایی نیز دارد و می تواند زینت بخش سفره های مهمانی باشد.

 

  • تعداد: 6 تا 8 نفر
  • زمان تهیه: 50 دقیقه

 

مواد لازم

  • 10 عدد چغندر متوسط
  • یک عدد پیاز شیرین خرد شده
  • یک عدد سیب زمینی خرد شده
  • یک عدد سیب کوچک پخته و خرد شده
  • 410 گرم آب مرغ
  • فلفل سیاه
  • دو قاشق غذاخوری سرکه بالزامیک سفید
  • 225 گرم خامه ترش
  • دو قاشق غذاخوری ترب کوهی
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل هندی

 

طرز تهیه

1- چغندرها را پوست بگیرید و آنها را به قطعات سه سانتی متری تقسیم کنید. آنها را داخل قابلمه بریزید و پیاز، سیب زمینی، سیب و آب مرغ را اضافه کنید. اجازه دهید روی شعله زیاد بجوشد. سپس حرارت را کم کنید و به مدت 25 تا 30 دقیقه در قابلمه را بگذارید تا نیم جوش بماند.

2- سوپ را پس از سرد شدن داخل غذاساز بریزید. سپس بالزامیک سفید را اضافه کنید. برای مزه دار شدن نمک و فلفل اضافه کنید.

3- برای تهیه سس ترب کوهی نیز، در یک کاسه کوچک، خامه ترش، ترب و فلفل هندی را اضافه کنید. نصف پیمانه از مخلوط خامه را داخل سوپ بریزید و کنار بگذارید.

4- برای سرو سوپ، آن را داخل کاسه برزید و باقی مخلوط خامه را روی آن بریزید. می توانید با چعندر پخته و خرد شده هم تزئین کنید.

 

ارزش غذایی

  • کالری: 222
  • چربی: 9 گرم
  • کلسترول: 17 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 31 گرم
  • فیبر: 6 گرم
  • پروتئین: 7 گرم
  • سدیم: 729 میلی گرم
  • پتاسیم: 791 میلی گرم
  • کلسیم: 91 میلی گرم
  • آهن: 2 میلی گرم
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان