ماهان شبکه ایرانیان

تاکو ماهی با سس لیمو

تاکو در اصل مکزیکی است اما این تاکو با ماهی تهیه می‌شود. برای تهیه آن به نان ترتیلا یا نان پیتا نیاز دارید. در ایران نان پیتا یا مدیترانه‌ای وجود دارد که مناسب تهیه این غذا است.

تاکو ماهی با سس لیمو

تاکو در اصل مکزیکی است اما این تاکو با ماهی تهیه می‌شود. برای تهیه آن به نان ترتیلا یا نان پیتا نیاز دارید. در ایران نان پیتا یا مدیترانه‌ای وجود دارد که مناسب تهیه این غذا است.

 

  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 30 دقیقه

مواد لازم

  • 450 گرم ماهی تیلاپیلا
  • 3 عدد لیموترش
  • نصف پیمانه سس مایونز
  • یک قاشق چایخوری پودر چیلی
  • دو قاشق غذاخوری روغن سرخ‌کردنی
  • 1/3 پیمانه آرد کامل
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • 8 عدد نان پیتا (دو لایه)
  • یک پیمانه کلم رنده شده
  • نصف پیمانه هویج رنده شده
  • یک عدد فلفل سبز خرد شده

طرز تهیه

1- ماهی‌ها را بشویید و آنها به قطعه‌های سه سانتی‌متری برش دهید.

2- برای تهیه سس لیمو، آب دو عدد لیموترش را بگیرید و داخل کاسه بریزید. پودر چیلی و سس مایونز را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.1/3 پیمانه از سس را داخل کاسه دیگری بریزید و ماهی‌ها را داخل آن بریزید. باقی سس را کنار بگذارید.

3- در یک تابه بزرگ، روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. در یک بشقاب گود، آرد و نمک را با هم مخلوط کنید. ماهی‌ها را داخل مخلوط  آرد بزنید و داخل روغن داغ سرخ کنید. آنها را 2 تا 4 دقیقه سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. سپس روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافه آنها گرفته شود.

4- نان‌های دولایه را باز کنید. کلم و هویج رنده شده را به همراه فلفل سبز داخل نان بریزید. سس لیمو روی آنها بریزید و در آخر ماهی‌ها را روی آنها داخل نان‌ها قرار دهید.

ارزش غذایی

  • کالری: 652
  • چربی: 39 گرم
  • کلسترول: 67 میلی‌گرم
  • کربوهیدرات: 41 گرم
  • چربی اشباع شده: 5 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • پروتئین: 31 گرم
  • سدیم: 557 میلی‌گرم
  • پتاسیم: 473 میلی‌گرم
  • کلسیم: 202 میلی‌گرم
  • آهن: 7 میلی‌گرم
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان