شناسه : ۶۶۷۲۷۹ - جمعه ۲۴ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۲۲:۱۸
سالاد اسفناج و سیب
پاییز و زمستان، بهترین زمان برای درست کردن خوراکها و سالادهای مختلف با اسفناج تازه است. پس فرصت را از دست ندهید و یک سالاد منحصر به فرد، هیجان انگیز و البته کم کالری با اسفناج، سیب و گردو همراه با سس عسل و خردل درست کنید و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.
پاییز و زمستان، بهترین زمان برای درست کردن خوراکها و سالادهای مختلف با اسفناج تازه است. پس فرصت را از دست ندهید و یک سالاد منحصر به فرد، هیجان انگیز و البته کم کالری با اسفناج، سیب و گردو همراه با سس عسل و خردل درست کنید و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.
مواد لازم
اسفناج تازه 3 پیمانه
سیب ورقه شده1 عدد
نصف پیاز بنفش (اختیاری)
گردو 1/2 پیمانه
مواد لازم برای تهیه سس
روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
سرکه سیب 2 قاشق غذاخوری
پودر خردل 1 قاشق غذاخوری
عسل 1 قاشق غذاخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
فلفل سیاه به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- برای تهیه سس سالاد، در یک ظرف روغن زیتون، سرکه سیب، خردل، عسل، نمک و فلفل را به خوبی مخلوط میکنیم تا مواد یک دست شوند.
2- در ظرفی دیگر برگ اسفناج، گردو، سیب و پیاز بنفش را با هم ترکیب میکنیم؛ سپس سس را روی مواد میریزیم.
3- سالاد را در ظرف دلخواه ریخته، تزئین و سرو کنید.
نوش جان!