پاییز و زمستان، بهترین زمان برای درست کردن خوراک‌ها و سالادهای مختلف با اسفناج تازه است. پس فرصت را از دست ندهید و یک سالاد منحصر به فرد، هیجان انگیز و البته کم کالری با اسفناج، سیب و گردو همراه با سس عسل و خردل درست کنید و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

مواد لازم

 اسفناج تازه 3 پیمانه

 سیب ورقه شده1 عدد

 نصف پیاز  بنفش (اختیاری)

گردو 1/2 پیمانه 

مواد لازم برای تهیه سس 

روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری 

سرکه سیب 2 قاشق غذاخوری

پودر خردل 1 قاشق غذاخوری 

 عسل 1 قاشق غذاخوری

نمک نصف قاشق چای‌خوری 

فلفل سیاه به میزان دلخواه

طرز تهیه 

1- برای تهیه سس سالاد، در یک ظرف روغن زیتون، سرکه سیب، خردل، عسل، نمک و فلفل را به خوبی مخلوط می‌کنیم تا مواد یک دست شوند.

2- در ظرفی دیگر برگ اسفناج، گردو، سیب و پیاز بنفش را با هم ترکیب می‌کنیم؛ سپس سس را روی مواد می‌ریزیم.

3- سالاد را در ظرف دلخواه ریخته، تزئین و سرو کنید.

نوش جان!