ماهان شبکه ایرانیان

سیب کاراملی ادویه‌دار

این دسر بسیار آسان و خوشمزه است. طعم کاراملی آن نیز در نتیجه پخت طولانی روی حرارت بسیار کم و بستنی کاراملی به وجود می‌آید.

سیب کاراملی ادویه‌دار

 این دسر بسیار آسان و خوشمزه است. طعم کاراملی آن نیز در نتیجه پخت طولانی روی حرارت بسیار کم و بستنی کاراملی به وجود می‌آید.

 

  • تعداد: 10 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 2 ساعت و 30 دقیقه

مواد لازم

  • یک قاشق چایخوری پودر دارچین
  • 1/8 قاشق چایخوری پودر میخک
  • 5 عدد سیب قرمز پوست‌کنده
  • نصف پیمانه آب یا سرکه سیب
  • یک قاشق غذاخوری آب لیموترش
  • 2/3 پیمانه بستنی کاراملی
  • نصف پیمانه گردوی خرد شده و بوداده

طرز تهیه

1- در یک کاسه کوچک، دارچین و میخک را با هم مخلوط کنید. نیمی از سیب‌های نصف شده را داخل قابلمه بچینید. روی آنها مخلوط دارچین بریزید. بقیه سیب‌ها را بگذارید و دوباره پودر دارچین و میخک روی آنها بپاشید. آب یا سرکه سیب و آب لیموترش را روی سیب‌ها بریزید تا روی همه آنها را بپوشاند.

2- در قابلمه را بگذارید و 2٫5 ساعت روی حرارت بسیار کم قرار دهید. سیب‌ها را به همراه شیره داخل قابلمه داخل بشقاب بچینید. روی آنها بستنی کاراملی و گردوی خرد شده و بوداده بریزید و سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 128
  • چربی: 4 گرم
  • کربوهیدرات: 25 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • سدیم: 33 میلی‌گرم
  • پتاسیم: 112 میلی‌گرم
  • کلسیم: 10 میلی‌گرم
  • آهن: 0 میلی‌گرم
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان