این غذا نوعی پوره سیبزمینی است که با پنیر بلوچیز و سیر خرد شده تهیه میشود و بسیار حجیم و البته خوشمزه است.
- تعداد: 12 تا 14 نفر
- زمان تهیه: 20 دقیقه
- زمان پخت: 12 تا 15 دقیقه
مواد لازم
- 1350 گرم سیبزمینی پوستکنده و خرد شده
- 1٫5 قاشق چایخوری نمک
- ¼ پیمانه روغن زیتون
- 4 حبه سیر ریز شده
- 110 گرم بلوچیز خرد شده
- پرک فلفل قرمز
طرز تهیه
1- در قابلمه، سیبزمینیها را داخل آب و کمی نمک بپزید تا کاملا پخته و نرم شوند. سپس آنها را آبکش کنید و سیبزمینیها را دوباره داخل قابلمه برگردانید.
2- در یک تابه متوسط، روغن زیتون را کمی گرم کنید، سیرها را یک دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. سیبزمینیها را پوره کنید، کمی آبجوش بریزید تا نرم شود. سپس بلوچیز، نمک و پرک فلفل قرمز را اضافه کنید و هم بزنید.
ارزش غذایی
- کالری: 156
- چربی: 9 گرم
- کلسترول: 8 میلیگرم
- کربوهیدرات: 15 گرم
- چربی اشباع شده: 5 گرم
- فیبر: یک گرم
- پروتئین: 4 گرم
- سدیم: 453 میلیگرم
- پتاسیم: 353 میلیگرم
- کلسیم: 71 میلیگرم
- آهن: 1 میلیگرم