سوپ کدو حلوایی از سوپ‌های خوش‌رنگ، لذیذ و محبوب پاییزی است؛ که در فصل این میوه خوش‌مزه کاربرد دارد. شما می‌توانید با پختن این سوپ ساده و هیجان انگیز سفره خود را رنگین‌تر و مهمانان خود را شگفت زده کنید.

مواد لازم

آب مرغ 2 و نیم فنجان

پوره کدو حلوایی 400 گرم

پیاز خرد شده نصف پیمانه

سیر رنده شده 1 حبه

پاپریکا 1 قاشق چایخوری

خامه پرچرب نصف پیمانه

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه سوپ کدو حلوایی

1- آب مرغ، پوره کدو حلوایی، پیاز خرد شده، سیر و پاپریکا را در قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.

2- هنگامی که به جوش آمد حرارت را کم کنید و بگذارید به مدت 45 الی 60 دقیقه بپزد. هر 15 دقیقه یک بار سوپ را هم بزنید تا خوب جا بیفتد و سپس شعله را خاموش کنید.

3- اجازه دهید سوپ کمی خنک شود سپس خامه را اضافه و مخلوط کنید.

4- قبل از سرو، به وسیله خامه، جعفری یا ریحان و… سوپ را تزئین؛ و این سوپ هیجان انگیز را نوش جان کنید.

طرز تهیه پوره کدو حلوایی

1- کدو را بشویید و از وسط نصف کنید.

2- تخم‌های کدو حلوایی را خارج کنید و کدو را به اندازه‌های یکسان ببرید.

3- کدو را داخل فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد و به مدت 1 ساعت قرار دهید تا کدوها نرم و پخته شوند.

4-سپس کدوها را با قاشق از پوست جدا کنید و داخل میکسر بریزید تا پوره‌ای و یک‌دست شود.