شناسه : ۶۶۸۲۶۱ - شنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۰۸:۵۲
خورشت کدو حلوایی
خورشت کدو حلوایی یکی از غذاهای خوشمزه و مناسب برای نیمه دوم سال و فصل کدو حلوایی است؛ شما میتوانید با استفاده از دستورپخت زیر این خورشت خوش عطر و بو را در منزل تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.
خورشت کدو حلوایی یکی از غذاهای خوشمزه و مناسب برای نیمه دوم سال و فصل کدو حلوایی است؛ شما میتوانید با استفاده از دستورپخت زیر این خورشت خوش عطر و بو را در منزل تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.
مواد لازم
گوشت 200 گرم
کدو حلوایی خرد شده 2 پیمانه
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
برگ بو 2 عدد
پودر دارچین 1/2 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- کدو را پوست بکنید و به قطعات کوچک خرد کنید؛ و همراه چند قاشق روغن و مقداری نمک و فلفل داخل یک کاسه بریزید و مخلوط کنید. سپس برای 30 دقیقه درون فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا گریل شوند.
2- مقداری روغن در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید؛ پیاز و سیر خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند، سپس زردچوبه را اضافه کنید و خوب تفت دهید.
3- گوشت خرد شده را به مخلوط سیر و پیاز اضافه کنید و تفت دهید، هنگامی که رنگ گوشت تغییر کرد، 4 لیوان آب و 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و برگ بو را اضافه و حرارت را کم کنید. در قابلمه را ببندید و اجازه دهید گوشت برای 2 ساعت بپزد و نرم شود.
4- هنگامی که گوشت نرم شد نمک و فلفل، پودر دارچین و کدوهای کبابی را به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید برای 45 دقیقه آرام بپزد و جا بیفتد.
5- خورشت را در ظرف دلخواه ریخته و با برنج سرو کنید.
نوش جان!