خورشت کدو حلوایی یکی از غذاهای خوشمزه و مناسب برای نیمه دوم سال و فصل کدو حلوایی است؛ شما می‌توانید با استفاده از دستورپخت زیر این خورشت خوش عطر و بو را در منزل تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

مواد لازم

گوشت 200 گرم

کدو حلوایی خرد شده 2 پیمانه

رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری

پیاز 1 عدد

سیر 2 حبه

برگ بو 2 عدد

پودر دارچین 1/2 قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- کدو را پوست بکنید و به قطعات کوچک خرد کنید؛ و همراه چند قاشق روغن و مقداری نمک و فلفل داخل یک کاسه بریزید و مخلوط کنید. سپس برای 30 دقیقه درون فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا گریل شوند.

2- مقداری روغن در یک قابلمه بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید؛ پیاز و سیر خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا نرم شوند، سپس زردچوبه را اضافه کنید و خوب تفت دهید.

3- گوشت خرد شده را به مخلوط سیر و پیاز اضافه کنید و تفت دهید، هنگامی که رنگ گوشت تغییر کرد، 4 لیوان آب و 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و برگ بو را اضافه و حرارت را کم کنید. در قابلمه را ببندید و اجازه دهید گوشت برای 2 ساعت بپزد و نرم شود.

4- هنگامی که گوشت نرم شد نمک و فلفل، پودر دارچین و کدوهای کبابی را به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید برای 45 دقیقه آرام بپزد و جا بیفتد.

5- خورشت را در ظرف دلخواه ریخته و با برنج سرو کنید.

نوش جان!