سوپ گل کلم سوپی لذیذ، مقوی و خوشمزه است که به سادگی تهیه می‌شود و انتخاب خوبی برای شب‌های سرد زمستان است. شما می‌توانید روش تهیه این سوپ خوش طعم را در این مطلب بخوانید.

مواد لازم

آب مرغ یا سبزیجات 4 پیمانه

گل کلم (متوسط) خرد شده 1عدد

خامه پرچرب 1 پیمانه

شیر پرچرپ 1 پیمانه

روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده 2 عدد متوسط

سیر ریز خرد شده 2 حبه

زردچوبه 1 قاشق چای‌خوری

برگ بو 1 عدد

نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- در یک قابلمه بزرگ کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید؛ سیر و پیاز خرد شده، برگ بو، نمک و فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کنید و برای حدود 10 دقیقه خوب تفت دهید.

2- گل کلم‌های خرد شده و آب سبزیجات را به قابلمه اضافه و حرارت را زیاد کنید تا سوپ به جوش بیاید؛ سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید سوپ به مدت 20 دقیقه بپزد و گل کلم ها نرم شوند.

3- قابلمه را از روی حرارت بردارید و سوپ را داخل مخلوط کن بریزید و سوپ را پتاژ کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا کاملا نرم و یکدست شود.

4- سوپ را داخل قابلمه بریزید، خامه و شیر را اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.(توجه داشته باشید حرارت به قدری کم باشد که سوپ نجوشد.)

5- بعد از 15-20 دقیقه که سوپ جا افتاد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و سوپ را در ظرف دلخواه بریزید و روی آن را با سبزیجات و گل‌ کلم خرد شده تزیین و سرو کنید.

نوش جان!