شناسه : ۶۶۸۳۲۹ - شنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۱۸
سوپ گل کلم
سوپ گل کلم سوپی لذیذ، مقوی و خوشمزه است که به سادگی تهیه میشود و انتخاب خوبی برای شبهای سرد زمستان است. شما میتوانید روش تهیه این سوپ خوش طعم را در این مطلب بخوانید.
سوپ گل کلم سوپی لذیذ، مقوی و خوشمزه است که به سادگی تهیه میشود و انتخاب خوبی برای شبهای سرد زمستان است. شما میتوانید روش تهیه این سوپ خوش طعم را در این مطلب بخوانید.
مواد لازم
آب مرغ یا سبزیجات 4 پیمانه
گل کلم (متوسط) خرد شده 1عدد
خامه پرچرب 1 پیمانه
شیر پرچرپ 1 پیمانه
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
پیاز خرد شده 2 عدد متوسط
سیر ریز خرد شده 2 حبه
زردچوبه 1 قاشق چایخوری
برگ بو 1 عدد
نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- در یک قابلمه بزرگ کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید؛ سیر و پیاز خرد شده، برگ بو، نمک و فلفل سیاه و زردچوبه را اضافه کنید و برای حدود 10 دقیقه خوب تفت دهید.
2- گل کلمهای خرد شده و آب سبزیجات را به قابلمه اضافه و حرارت را زیاد کنید تا سوپ به جوش بیاید؛ سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید سوپ به مدت 20 دقیقه بپزد و گل کلم ها نرم شوند.
3- قابلمه را از روی حرارت بردارید و سوپ را داخل مخلوط کن بریزید و سوپ را پتاژ کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا کاملا نرم و یکدست شود.
4- سوپ را داخل قابلمه بریزید، خامه و شیر را اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید.(توجه داشته باشید حرارت به قدری کم باشد که سوپ نجوشد.)
5- بعد از 15-20 دقیقه که سوپ جا افتاد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و سوپ را در ظرف دلخواه بریزید و روی آن را با سبزیجات و گل کلم خرد شده تزیین و سرو کنید.
نوش جان!