ماهان شبکه ایرانیان

اینچیلادا مرغ و پنیر

۱- منقل را روشن کنید، یک توری روی آن بگذارید. نیمی از پیاز را حلقه ای برش دهید و کنار بگذارید. نیم دیگر را خلالی کنید و به همراه فیسالیس به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه روی فویل روی منتقل قرار دهید تا طلایی و نرم شوند. سبزیجات کباب شده را داخل غذاساز بریزید و به همراه آب مرغ آنها را پوره کنید. برای مزه‌دار شدن نصف قاشق چایخوری نمک و کمی شکر اضافه کنید.

اینچیلادا مرغ و پنیر

 

  • زمان تهیه: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 15 دقیقه
  • تعداد: 4 عدد

 

مواد لازم

  • یک عدد پیاز قرمز کوچک
  • 700 گرم میوه فیسالیس
  • یک یا دو عدد فلفل چیلی خرد شده
  • نصف پیمانه آب مرغ کم نمک
  • نمک
  • کمی شکر
  • 8 عدد نان پیتا
  • 3 پیمانه گوشت مرغ ریز شده
  • 2٫5 پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
  • 1/3 پیمانه گشنیز تازه ریز شده
  • دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • ¾ پیمانه پنیر فتا خرد شده

 

طرز تهیه

1- منقل را روشن کنید، یک توری روی آن بگذارید. نیمی از پیاز را حلقه ای برش دهید و کنار بگذارید. نیم دیگر را خلالی کنید و به همراه فیسالیس به مدت 7 تا 10 دقیقه روی فویل روی منتقل قرار دهید تا طلایی و نرم شوند. سبزیجات کباب شده را داخل غذاساز بریزید و به همراه آب مرغ آنها را پوره کنید. برای مزه‌دار شدن نصف قاشق چایخوری نمک و کمی شکر اضافه کنید.

2- در این فاصله، در یک کاسه، مرغ و پنیر رنده شده را با هم مخلوط کنید. مقداری از مخلوط مرغ را وسط نان پیتا بگذارید، کمی گشنیز بریزید و نان را لقمه کنید. همین کار را با بقیه نان و مرغ ها تکرار کنید. همه اینچیلاداها را در کنار هم داخل یک تابه پیرکس بچینید و روی آنها کمی روغن زیتون بمالید. آنها را به مدت 5 دقیقه داخل فر بگذارید تا طلایی شوند.

3- سس فیسالیس را روی اینچیلاداها بریزید و روی آن هم نصف پیمانه پنیر بریزید. دوباره 5 دقیقه دیگر داخل فر برگردانید و در آخر با حلقه های پیاز و گشنیز تزئین و سرو کنید.

 

ارزش غذایی

  • کالری: 626
  • چربی: 32 گرم
  • چربی اشباع شده: 13 گرم
  • کلسترول: 98 میلی‌گرم
  • سدیم: 1056 میلی‌گرم
  • کربوهیدرات: 46 گرم
  • فیبر: 6 گرم
  • پروتئین: 47 گرم

 

 

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان