- زمان تهیه: 15 دقیقه
- زمان پخت: 15 دقیقه
- تعداد: 4 عدد
مواد لازم
- یک عدد پیاز قرمز کوچک
- 700 گرم میوه فیسالیس
- یک یا دو عدد فلفل چیلی خرد شده
- نصف پیمانه آب مرغ کم نمک
- نمک
- کمی شکر
- 8 عدد نان پیتا
- 3 پیمانه گوشت مرغ ریز شده
- 2٫5 پیمانه پنیر موزارلا رنده شده
- 1/3 پیمانه گشنیز تازه ریز شده
- دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
- ¾ پیمانه پنیر فتا خرد شده
طرز تهیه
1- منقل را روشن کنید، یک توری روی آن بگذارید. نیمی از پیاز را حلقه ای برش دهید و کنار بگذارید. نیم دیگر را خلالی کنید و به همراه فیسالیس به مدت 7 تا 10 دقیقه روی فویل روی منتقل قرار دهید تا طلایی و نرم شوند. سبزیجات کباب شده را داخل غذاساز بریزید و به همراه آب مرغ آنها را پوره کنید. برای مزهدار شدن نصف قاشق چایخوری نمک و کمی شکر اضافه کنید.
2- در این فاصله، در یک کاسه، مرغ و پنیر رنده شده را با هم مخلوط کنید. مقداری از مخلوط مرغ را وسط نان پیتا بگذارید، کمی گشنیز بریزید و نان را لقمه کنید. همین کار را با بقیه نان و مرغ ها تکرار کنید. همه اینچیلاداها را در کنار هم داخل یک تابه پیرکس بچینید و روی آنها کمی روغن زیتون بمالید. آنها را به مدت 5 دقیقه داخل فر بگذارید تا طلایی شوند.
3- سس فیسالیس را روی اینچیلاداها بریزید و روی آن هم نصف پیمانه پنیر بریزید. دوباره 5 دقیقه دیگر داخل فر برگردانید و در آخر با حلقه های پیاز و گشنیز تزئین و سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 626
- چربی: 32 گرم
- چربی اشباع شده: 13 گرم
- کلسترول: 98 میلیگرم
- سدیم: 1056 میلیگرم
- کربوهیدرات: 46 گرم
- فیبر: 6 گرم
- پروتئین: 47 گرم