در خانم‌های باردار خوردن غذا برای دو نفر می‌تواند کار دشواری باشد و همینطور یک مسئولیت سنگین، به خصوص وقتی‌ اطلاعات مختلف و متناقض زیادی داده می‌شود. اهمیت این موضوع که در زمان بارداری چه غذایی باید میل شود تا خانم باردار از سلامت خود و فرزندش اطمینان داشته باشد،  بسیار مهم است. متخصص تغذیه ما از خواص تخم مرغ برای زنان باردار می‌گوید و اشاره دارد که این ماده غذایی از مهم‌ترین غذاهایی است که باید در زمان بارداری میل شود.

انتخاب این غذا برای کمک به خانم‌های باردار به جهت تقویت سیستم ایمنی، رسیدن کافی‌ مواد مغذی و همچنین کمک به هضم و جذب در دستگاه گوارش و پیشگیری از یبوست است. نکته مهم دیگر این است که تخم مرغ از مواد غذایی محسوب می‌شود که کمتر در بارداری به آن حساسیت نشان داده شده و طبخ آن آسان و ارزان است.

خواص تخم مرغ

  • بسیار شگفت انگیز است که شما می‌توانید مواد مغذی ارزشمند و زیادی از تخم مرغ که فقط 90 کالری دارد دریافت کنید. این ماده غذایی سرشار از پروتئین‌های ضروری برای بدن است و به رشد جنین کمک زیادی می‌کند.علاوه بر آن بیشتر از 12 ویتامین و ماده معدنی مورد نیاز بدن در این غذا موجود است.
  • در تخم مرغ ماده مهمی‌ دیگری هم وجود دارد به نام کولین که برای رشد کلی‌ جنین بسیار مهم و مفید است به ویژه برای سلول‌های مغزی.
  • علاوه بر آن بعضی‌ از تخم مرغ‌ها امروزه با چربی‌ امگا 3 غنی‌ شده اند که بسیار برای سلامت و تقویت سیستم ایمنی مهم است. این چربی خاصیت ضد التهابی و سم زدایی از بدن دارد و دریافت کافی از آن در زمان بارداری توصیه می‌شود.
  • نگران این نباشید که تخم مرغ ممکن است کلسترول خون شما را بالا ببرد. تحقیقات زیادی نشان داده که خوردن کلسترول از منابع طبیعی مثل تخم مرغ تاثیر زیادی روی کلسترول خون ندارد. تخم مرغ سطح بسیار پایین از اسید چرب اشباع دارد.
  • خانم‌های سالم باردار با سطح طبیعی کلسترل می‌توانند هر روز یک تا دو تخم مرغ میل کنند اما اگر با مشکل کلسترول بالا در خون مواجه هستید مصرف تخم مرغ را به 3 تا 4 بار در هفته کاهش دهید.