شناسه : ۶۶۹۳۹۰ - شنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۱۶:۲۵
مربا کدو حلوایی
مربای کدو حلوایی یک مربای لذیذ و خوش طعم است که مزه متفاوت و منحصر به فردی دارد و برای طرفداران کدو حلوایی بسیار خوشایند است. روش تهیه این مربای پاییزی را در مطلب زیر بخوانید.
مربای کدو حلوایی یک مربای لذیذ و خوش طعم است که مزه متفاوت و منحصر به فردی دارد و برای طرفداران کدو حلوایی بسیار خوشایند است. روش تهیه این مربای پاییزی را در مطلب زیر بخوانید.
مواد لازم
کدو حلوایی بزرگ 1 عدد
شکر 3 کیلو
گلاب 1 پیمانه
آهک 1 پیمانه
چوب دارچین 50 گرم
طرز تهیه
1- اگر از آب آهک استفاده نکنید مربا له و بد حالت میشود؛ بنابراین 3 قاشق غذاخوری آهک را با یک قابلمه آب مخلوط کرده و به مدت 2 ساعت کنار بگذارید تا آهک ته نشین شود.
2- کدو را پوست گرفته و به اندازه و شکل دلخواه خرد کنید.کدوها را داخل یک ظرف بزرگ بریزید و آب آهک را تا جایی که روی آن را بگیرد، بریزد. حواستان را جمع کنید نباید ته آب را که آهکی است روی کدوها بریزید.
3- کدو و آب آهک را 12 ساعت کنار بگذارید تا کدوها سفت شوند .
4- پس از 12 ساعت کدوها را داخل صافی بریزید تا آب آهک خالی شود؛ و خوب بشویید.
5- کدوها را به همراه شکر و چوب دارچین داخل قابلمه بریزید و آب اضافه کنید تا روی کدوها را بپوشاند و زیر آن را زیاد کنید تا جوش بیاید.
6- بعد از این که جوش آمد، حرارت را کم کنید و برای 2 ساعت اجازه دهید مربا خوب جا بیفتد و غلیظ شود؛ نیم ساعت مانده به اتمام پخت، گلاب را اضافه کنید.
7- بعد از آماده شدن مربا چوب دارچین را از قابلمه در بیاورید. یک دستمال پارچهای روی قابلمه بگذارید و برای 24 ساعت در دمای محیط قرار دهید. (نکته: در این مرحله از در قابلمه استفاده نکنید.)
8- بعد از 24 ساعت مربا را در ظرف شیشهای خشک و تمیز بریزید و در یخچال بگذارید.
نوش جان!