مربای کدو حلوایی یک مربای لذیذ و خوش طعم است که مزه متفاوت و منحصر به فردی دارد و برای طرفداران کدو حلوایی بسیار خوشایند است. روش تهیه این مربای پاییزی را در مطلب زیر بخوانید.

مواد لازم

کدو حلوایی بزرگ 1 عدد

 شکر 3 کیلو

 گلاب 1 پیمانه

آهک 1 پیمانه

چوب دارچین 50 گرم

طرز تهیه 

1- اگر از آب آهک استفاده نکنید مربا له و بد حالت می‌شود؛ بنابراین 3 قاشق غذاخوری آهک را با یک قابلمه آب مخلوط کرده و به مدت 2 ساعت کنار بگذارید تا آهک ته نشین شود.

2- کدو را پوست گرفته و به اندازه و شکل دلخواه خرد کنید.کدوها را داخل یک ظرف بزرگ بریزید و آب آهک را تا جایی که روی آن را بگیرد، بریزد. حواستان را جمع کنید نباید ته آب را که آهکی است روی کدوها بریزید.

3- کدو و آب آهک را 12 ساعت کنار بگذارید تا کدوها سفت شوند .

4- پس از 12 ساعت کدوها را داخل صافی بریزید تا آب آهک خالی شود؛ و خوب بشویید.

5- کدوها را به همراه شکر و چوب دارچین داخل قابلمه بریزید و آب اضافه کنید تا روی کدوها را بپوشاند و زیر آن را زیاد کنید تا جوش بیاید.

6- بعد از این که جوش آمد، حرارت را کم کنید و برای 2 ساعت اجازه دهید مربا خوب جا بیفتد و غلیظ شود؛ نیم ساعت مانده به اتمام پخت، گلاب را اضافه کنید.

7- بعد از آماده شدن مربا چوب دارچین را از قابلمه در بیاورید. یک دستمال پارچه‌ای روی قابلمه بگذارید و برای 24 ساعت در دمای محیط قرار دهید. (نکته: در این مرحله از در قابلمه استفاده نکنید.)

8- بعد از 24 ساعت مربا را در ظرف شیشه‌ای خشک و تمیز بریزید و در یخچال بگذارید.

نوش جان!