شناسه : ۶۶۹۴۵۴ - شنبه ۲۵ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۱۶:۴۳
آش بادمجان
آش بادمجان، یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایران است که با عدس و بادمجان تهیه میشود و طعم و مزه منحصر به فردی دارد. شما میتوانید روش پخت این آش خوش طعم و لذید را در مطلب زیر بخوانید.
آش بادمجان، یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایران است که با عدس و بادمجان تهیه میشود و طعم و مزه منحصر به فردی دارد. شما میتوانید روش پخت این آش خوش طعم و لذید را در مطلب زیر بخوانید.
مواد لازم
پیاز 2 عدد
سیر 5 حبه
بادمجان 5 عدد
عدس 2 پیمانه
آرد 2 قاشق غذاخوری
کشک 1 پیمانه
آب گوشت 4 پیمانه
زردچوبه 2 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان دلخواه
پیاز داغ و نعنا داغ به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- بادمجانها را پوست بگیرید و خرد کنید. روی بادمجانها نمک بپاشید و برای 10 دقیقه کنار بگذارید، سپس با آب سرد آبکشی کنید. بادمجان و سیر خرد شده را با مقداری روغن سرخ کنید و پس از سرخ شدن خوب له کنید تا در آش مشخص نباشد.
2- پیاز را خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود. زردچوبه، آرد، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب تفت دهید.
3- عدس را با 4 لیوان آب گوشت داخل قابلمهای بریزید و بگذارید بپزد و له شود.
4- پیاز را همراه بادمجان سرخ شده و یک لیوان آب جوش به عدس پخته اضافه کنید و بگذارید آش جا بیفتد. 10 دقیقه قبل از سرو کشک را اضافه کنید.
5- پس از پخته شدن آش، آن را با کشک و پیاز داغ تزیین و سرو کنید.
نوش جان!