آش بادمجان، یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه ایران است که با عدس و بادمجان تهیه می‌شود و طعم و مزه منحصر به فردی دارد. شما می‌توانید روش پخت این آش خوش طعم و لذید را در مطلب زیر بخوانید.

مواد لازم

پیاز 2 عدد

سیر 5 حبه

بادمجان 5 عدد

عدس 2 پیمانه

آرد 2 قاشق غذاخوری

کشک 1 پیمانه

آب گوشت 4 پیمانه

زردچوبه 2 قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

پیاز داغ و نعنا داغ به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- بادمجان‌ها را پوست بگیرید و خرد کنید. روی بادمجان‌ها نمک بپاشید و برای 10 دقیقه کنار بگذارید، سپس با آب سرد آبکشی کنید. بادمجان‌ و سیر خرد شده را با مقداری روغن سرخ کنید و پس از سرخ شدن خوب له کنید تا در آش مشخص نباشد.

2- پیاز را خرد کنید و با کمی روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود. زردچوبه، آرد، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب تفت دهید.

3- عدس را با 4 لیوان آب گوشت داخل قابلمه‌ای بریزید و بگذارید بپزد و له شود.

4- پیاز را همراه بادمجان سرخ شده و یک لیوان آب جوش به عدس پخته اضافه کنید و بگذارید آش جا بیفتد. 10 دقیقه قبل از سرو کشک را اضافه کنید.

5- پس از پخته شدن آش، آن را با کشک و پیاز داغ تزیین و سرو کنید.

نوش جان!