سوپ کرفس، انتخابی سالم و مقوی برای شب‌های سرد زمستان است. شما می‌توانید با استفاده از دستورپخت زیر این سوپ را در منزل تهیه و نوش جان کنید.

مواد لازم 

 کرفس 200 گرم

 جو پرک 1/2 پیمانه

قارچ 100 گرم

 پیاز 1 عدد

شیر 1 پیمانه 

روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه 

1- جو پرک را به همراه کمی روغن و پیاز در یک قابلمه بریزید و بپزید.

2- هنگامی که جو پخته شد، کرفس خرد شده و قارچ را اضافه کنید؛ و بعد از 15 دقیقه شیر و نمک و فلفل را به سوپ اضافه کنید و بگذارید روی حرارت ملایم بپزد و جا بیفتد.

3- سوپ آماده شده را در ظرف دلخواه ریخته و سرو کنید.

نوش جان!