مربای زرشک طعمی منحصر به فرد و دلپذیر دارد و برای شروع یک روز هیجان انگیز انتخابی خوب و مناسب است. شما می‌توانید این مربا را در منزل تهیه و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

مواد لازم

زرشک تازه 1 کیلو

شکر 1 کیلو و 300 گرم

آب 5 لیوان

طرز تهیه 

1- زرشک تازه را پاک کنید و چند بار با آب سرد بشویید و داخل یک کاسه بریزید.

2- کاسه را با آب سرد پر کنید تا آب روی زرشک‌ها را بپوشاند و برای 2 ساعت اجازه دهید زرشک‌ها خیس بخورد؛ سپس زرشک‌ها را در آبکش بریزید.

3- زرشک‌های آبکشی شده را درون ظرفی بریزید و 300 گرم از شکر را بین زرشک‌ها بپاشید و به مدت 5 ساعت درون یخچال قرار دهید تا زرشک آب بیندازد.

4- درون یک قابلمه بزرگ آب بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید و بقیه شکر (1 کیلو) را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا شکر حل شود.

5- هنگامی که آب قابلمه جوش آمد، ترکیب زرشک و شکر را اضافه کنید و توجه داشته باشید زرشک را هم نزنید و با تکان دادن قابلمه آن را مخلوط کنید.

6- در قابلمه را بردارید و با شعله ملایم زرشک را بپزید و وقتی مربا غلیظ شد،1 دور با قاشق چوبی آن را مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید.

7- بعد از آماده شدن مربا، یک دستمال پارچه‌ای روی قابلمه بگذارید و برای 24 ساعت در دمای محیط قرار دهید. (نکته: در این مرحله از در قابلمه استفاده نکنید.)

4- بعد از 24 ساعت مربا را در ظرف شیشه‌ای خشک و تمیز بریزید و در یخچال بگذارید و بعد از 2 روز نوش جان کنید.