وب سایت پیمونه: میگو پلو از غذاهای جنوبی و بسیار مقرون به صرفه است زیرا در تهیه آن از میگوی ریز استفاده میشود که قیمت نسبتاً مناسبی دارد.همراه این غذا بهتر است ترشی انبه تند بخورید نه شور . حتما این غذای خوشمزه را امتحان کنید .میگو پلو به دوصورت همراه با سبزی یا بدون سبزی با کشمش و پیازداغ تهیه می شود.
مواد لازم:
- پیاز 3 عدد
- فلفل دلمهای رنگی 1 عدد
- میگو 500 گرم
- برنج 4 پیمانه
- رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
- سبزیجات معطر تازه/خشک به میزان لازم
- کاری به میزان لازم
- نمک وفلفل به میزان لازم
- زعفران آب زده به میزان لازم
طرز تهیه- پیاز را ریز خرد کرده به همراه کمی روغن تفت داده سپس میگو پاک شده وشسته را اضافه کرده و تفت دهید.
- رب و ادویه ها را به مایه ی میگو اضافه کرده سبزی ها و فلفل ها را نیز افزوده و حرارت را خاموش کنید.
- برنج را آبکش کرده و ته دیگ مناسب قرار دهید سپس برنج و مواد را لایه لایه ریخته و برنج را دم کنید.
- در انتها کمی روغن روی برنج داده و در ظرف مناسب سرو کنید .
نکات: 1- سبزی معطر این دستور شامل گشنیز، جعفری، شوید و ریحان می باشد.
2- میگویی که در این غذا استفاده میشود، به هیچوجه نباید درشت باشد.
3- ادویههایی که در تهیه میگوپلو استفاده میشود؛ زردچوبه، فلفل قرمز ، کاری ،زعفران و گرد لیمو هستند که هنگام تهیه این غذا نباید فراموش شوند.