ماسالا پوری یه غذای خیلی خوشمزه هندیه که می تونید اونو خیلی ساده و سریع درست کنید و به عنوان صبحانه یا عصرانه میل کنید.
مواد مورد نیاز:
- 3 پیمانه بزرگ آرد
- یک مشت گشنیز تازه
- 2 عدد فلفل سبز
- 2 عدد گوجه فرنگی
- 4 الی 5 حبه سیر
- نصف پیمانه آرد نخودچی
- روغن: مقداری برای مخلوط کردن با مواد و مقداری هم برای سرخ کردن مواد
آرد را داخل ظرفی بریزید.
به اندازه یک یا دو قاشق غذاخوری روغن و یک قاشق چای خوری نمک به آن اضافه کنید و کنار بگذارید.
گشنیز، گوجه فرنگی و فلفل را داخل مخلوط کن مخلوط کنید.
مقدار کمی نمک به آن اضافه کنید. حواستان باشد که به آرد هم نمک زده اید.
سپس آن را خوب هم بزنید تا نمک کاملا با مواد مخلوط شود.
مخلوط آرد را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
آرد نخودچی را اضافه کنید.
اکنون خمیر را خوب هم بزنید و ورز بدهید.
سپس روی آن را بپوشانید و به مدت 15 دقیقه کنار بگذارید.
روغن را داخل تاوه بریزید تا داغ شود.
یک تکه خمیر بردارید، کمی آرد بزنید تا به دست نچسبد و بعد آن را گرد کنید.
سپس با دست یا وردنه خمیر را صاف کنید.
روغن که داغ شد آن را داخل تاوه سرخ کنید.
تا زمانی که رنگ آن مایل به قهوه ای روشن شود.
بقیه مواد را هم به همین شکل سرخ کنید.
می توانید روغن اضافی آن ها را با دستمال کاغذی بگیرید.
در صورت تمایل می توانید این غذا را همراه با سس میل کنید.