ماهی سالمون با سس سالسا یکی از روش‌های متفاوت برای طبخ و سرو ماهی است؛ و به طرفداران ماهی این امکان را می‌دهد که طعم لذیذ و منحصر به فردی از ماهی را تجربه کنید.

مواد لازم

ماهی سالمون 4 تکه

سس سویا 1 قاشق غذاخوری

عسل 2 قاشق غذاخوری

سس سالسا 1/5 پیمانه

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه  

1- آبلیمو، عسل گرم شده، نمک وفلفل و سس سویا را داخل یک کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید. تکههای ماهی را به سس اضافه کنید و در یک ظرف دربسته بگذارید و 1 ساعت در یخچال بگذارید تا ماهی‌ها مزه‌دار شوند.

2- سس سالسا را حاضر کنید و کنار بگذارید.

3- ماهی‌ها را در فر گریل کنید یا در روغن سرخ کنید.

4- ماهی گریل شده یا کبابی را در ظرف دلخواه بگذارید و سس سالسا را روی آن بریزید و سرو کنید.

نوش جان!