ماهان شبکه ایرانیان

ویدئو: طرز تهیه جامبو شل با پنیر بلوچیز

جامبو شل که به آن پاستای صدفی بزرگ یا شکم پر هم می‌گویند، نوعی پاستا است که می‌توانید بسته به سلیقه خود داخل آن را با هر موادی که می‌خواهید پر کرده و به عنوان یک پیش غذای ساده  یا غذای گرم مجلسی میل کنید

جامبو شل که به آن پاستای صدفی بزرگ یا شکم پر هم می‌گویند، نوعی پاستا است که می‌توانید بسته به سلیقه خود داخل آن را با هر موادی که می‌خواهید پر کرده و به عنوان یک پیش غذای ساده  یا غذای گرم مجلسی میل کنید. آنچه جامبو شل را از یک پاستای معمولی تبدیل به یک غذای وسوسه برانگیز می‌کند امکان استفاده از پنیرهای مختلف، به خصوص پنیر بلوچیز روی این صدف‌های بزرگ و خوشمزه است. 

روش تهیه پاستای تند و متفاوت با جامبو شل با پنیر بلوچیز 

مواد لازم:

  • 12 عدد جامبو شل 
  • 1 پیمانه سینهمرغ (پخته و خلالی شده)
  • 4 قاشق غذاخوری پنیر بلوچیز (رنده شده)
  • 2 قاشق غذاخوری پنیر موزارلا (رنده شده)
  • 4 قاشق غذاخوری خامه
  • 5 گرم کره
  • 1 پیمانه گوجه فرنگی (خرد شده)
  • 1 قاشق غذاخوری فلفل قرمز تند
  • 2 عدد پیازچه خرد شده
  • روغن زیتون
  • نمک
  • فلفل سیاه

جامبوشلز با پنیر بلوچیز

طرز تهیه جامبو شل با پنیر بلوچیز

جامبو شل‌‌ها را در قابلمه داخل آب‌جوش بریزید، نمک و روغن اضافه کنید و بگذارید بپزند تا کمی نرم شوند. 

مرغ را که از قبل پخته و ریش‌ریش کرده‌اید داخل ظرفی بریزید و دو قاشق پنیر بلوچیز رنده شده و 4 قاشق خامه اضافه کنید و با کمی فلفل و نمک هم بزنید. 

کره را داخل ماهیتابه آب کنید و گوجهفرنگی‌های خرد شده را داخل آن تفت دهید. سپس یک قاشق غذاخوری سس فلفل تند روی آن بریزید و با کمی فلفل سیاه و نمک هم بزنید. حالا مخلوط گوجه و سس را کف ظرفی گود و تخت بریزید.

داخل جامبوشل‌ها را با مخلوط مرغ و پنیر پر کنید و آن‌ها را یکی یکی کف ظرف، روی سس گوجه بچینید. سپس روی آن‌ها را با پنیر بلوچیز رنده شده بپوشانید و روی پنیر بلوچیز هم پنیر موزارلای رنده بریزید. فر را با دمای 180 درجه گرم کنید و بگذارید جامبوشل‌ها 20 دقیقه بپزند. در آخر با ریختن مقداری پیازچه خرد شده روی آن به استقبال یک طعم فوق‌العاده بروید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان