برترینها - ترجمه از الهام مظفری: لوهیکیتو سوپ سنتی فنلاندی است که از ماهی، سیب زمینی و تره فرنگی تشکیل شده و در فنلاند و سایر کشورهای اسکاندیناوی سرو میشود. این سوپ به طور سنتی با شوید تزئین میشود.
مواد لازم برای 6 نفر:
- 2 قاشق غذا خوری کره
- 2 عدد تره فرنگی خردشده
- 6 و نیم پیمانه آب
- 1. 5 کیلوگرم سیب زمینی درشت خرد شده
- 1 عدد برگ بو
- نصف قاشق چایخوری نمک
- یک چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 500 گرم فیله ماهی سالمون تازه
- چهار و نیم پیمانه خامه پرچرب
- 3 قاشق غذاخوری شوید تازه خردشده
طرز تهیه:
یک قاشق غذاخوری کره را در یک قابلمه روی حرارت متوسط قرار دهید.
تره فرنگیهای خردشده را به مدت 5 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند و در این مدت با یک قاشق پلاستیکی هم بزنید.
آب را داخل قابلمه بریزید.
سیب زمینی، نمک و فلفل را هم داخل قابلمه بریزید.
وقتی جوش آمد به مدت 15 دقیقه بپزید و گاهی هم بزنید.
برگ بو، قطعات ماهی، خامه و شوید را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر بپزید.
یک قاشق کره باقی مانده را اضافه کرده و هم بزنید تا کره ذوب شود.
برگ بو را پیدا کنید و از ظرف درآورید.
سوپ را با کمی شوید تزئین کرده و میل کنید.