فینگرفود بادمجان و گوجه، یک پیش غذای سالم و خوشمزه‌است که به سادگی تهیه، و موجب رنگین شدن سفره شما می‌شود.

مواد لازم

بادمجان 2 عدد

گوجه فرنگی 3 عدد

سیر 3 حبه

پنیر موزارلا حلقه‌ای 250 گرم

پنیر پارمزان رنده شده 1/2 پیمانه

سس مایونز 1 قاشق غذاخوری

روغن زیتون1 قاشق غذاخوری

ریحان 1/2 پیمانه

آویشن 1 قاشق مرباخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه

1- بادمجان‌ها را بشویید و حلقه‌ای خرد کنید و در فر گریل یا در روغن سرخ کنید. 

2- گوجه فرنگی‌ها را حلقه‌ای خرد کنید.

3- بادمجان‌های سرخ شده یا گریل را داخل یک ظرف بچینید و حلقه‌های گوجه فرنگی و پنیر موزارلا را روی بادمجان قرار دهید.

4- داخل کاسه پنیر پارمزان و سیر رنده شده، سس مایونز، پودر آویشن، نمک و فلفل را خوب مخلوط کنید.

5- روی هر گوجه فرنگی به میزان دلخواه از این سس بریزید و در آخر یک بادمجان روی مواد قرار دهید و با مقداری ریحان روی خوراک را تزئین و سرو کنید.

نوش جان!