حاملگی‌ زمان بسیار مهم و دلنشینی برای مادران است. معمولا از مهمترین دغدغه مادران باردار باید و نباید‌های تغذیه‌ای این دوران است. پرهیز از غذاهایی مثل گوشت خام، سوشی، الکل از معروفترین نبایدهای غذایی این دوران است. اما بقیه غذاها در رژیم چطور؟ آیا همه غذاها قابل استفاده هستند؟ یکی‌ از پر استفاده‌ترین کیلد واژه‌ها که مادران به دنبال جواب آن در اینترنت هستند مصرف شکر در بارداری است. به همین منظر به سراغ متخصص تغذیه سایت تولینک رفتیم تا از او جواب این سوال را جویا شویم.

بر طبق دانش اخیر، شکر از مواد غذایی مهمی است که باید در مورد مصرف آن احتیاط لازم وجود داشته باشد. جدای از ارتباط قوی بین میزان مصرف شکر و بهم خوردن تعادل قند خون و دیابت، نتیجه مطالعه اخیر نشان می‌دهد که مصرف شکر در باردای می‌تواند با بالا رفتن ریسک آلرژی و مشکلات تنفسی در کودکان همراه باشد.

آیا شکر می‌تواند برای سلامت کودک شما مضر باشد؟

از مادران باردار در مورد میزان مصرف شکر آنها  اطلاعات جمع آوری شده است. چندین سال بعد زمانی که فرزندان آنها 8 ساله شدند، آزمایشات لازم برای تشخیص آسم و علایم مشکلات تنفسی روی کودکان آنها انجام شده است. نتیجه این تحقیقات گسترده نشان داده که کودکانی که مادرانشان شکر بیشتری مصرف کردند عوارض تنفسی بیشتری مثل آبریزش بینی‌، حساسیت فصلی، خارش چشم و بینی‌، و در مواردی آسم داشته‌اند.

بهترین راه پرهیز از مصرف زیاد شکار چیست؟

در کل بهتر است مادران باردار از مصرف شکر سفید، قهوه‌ا‌ی و شیرینی‌جات تا حد امکان پرهیز کنند. مصرف میوه در زمان بارداری سطح قند خون مادران باردار را تنظیم می‌کند