به گزارش ایسنا،«محسن صادقیان» در جریان دیدار با سردار«فتح الله جمیری» فرمانده سپاه الغدیر، در مورد محدود استحفاظی اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای یزد، با بیان اینکه راههای استان یزد بیشتر از نوع معدنی هستند، اظهار کرد: جادههای استان یزد به دلیل آنکه زیر بار معادن هستند زودتر از جادههای استانهای دیگر خراب شده و به همین دلیل هزینه نگهداری و تعمیر آنها نسبتاً زیاد است.
وی در مورد بحث تصادفات، خواب آلودگی را بیشترین عامل تصادف در جادههای استان یزد دانست و افزود: زیادی فاصله شهرهای استان یزد و این که بسیاری از رانندگان در زمان خستگی وارد محدوده جاده های استان می شوند نقش مهمی در بروز تصادفات ایفا می کنند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان یزد در ادامه با بیان اینکه طبق آمار بدست آمده در هشت ماه نخست امسال بیش از 60 درصد تصادفات ثبت شده در جادههای استان یزد به دلیل خواب آلودگی بوده است، گفت: برنامهریزی و تدوین اقدامات پژوهشی به منظور رفع مشکل خواب آلودگی رانندگانی که از مسیرهای مختلف وارد محدوده یزد میشوند در دستور کار جدی اداره کل راهداری این استان قرار گرفته است.
صادقیان با اشاره به این که یزد جزو پنج استان یزد برتر کشور است که کمترین آمار کشتههای جادهای را دارد، تصریح کرد: در سال گذشته 134 نفر در جادههای استان یزد کشته شدند.
این مقام مسئول در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه اهمیت موضوع کاهش تلفات جادهای باید بین اقشار مختلف جامعه ترویج داده شود، بیان کرد: توجه به مباحث آموزش، فرهنگ سازی و ترویج باور رعایت قوانین از سوی مردم نقش مهمی در کاهش چشمگیر کشتهها و تصادفات جادهای ایفا میکند.
مدیرکل راهداری استان یزد استفاده از ظرفیت سازمانهای مردم نهاد و جذب مشارکت ائمه جمعه برای آموزش همگانی مردم را از دیگر اقدامات ضروری در راستای کاهش تلقات جادهای عنوان کرد و افزود: راهاندازی پویش کاهش تلفات جادهی از دیگر اقدامات حائز اهمیت در این خصوص است.
وی در ادامه با بیان این که در بحث کالا، پایان بار یزد روزانه میزبان 600 تا 700 تریلی است، خاطرنشانکرد: در سال گذشته بعد از 30 سال پایگاه بسیج و مجموعه مسجد پایانه بار استان یزد افتتاح شده است.
صادقیان با اشاره به فعالیت مطلوب بسیج اصناف در پایگاه بسیج پایانه بار یزد، تأکید کرد: بحث آموزش اجتماعی و نحوه مهارت افزایی رانندگان از دیگر اقدامات در دستور کار اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان یزد است.
این مقام مسئول در مورد اقدامات اداره کل راهداری در بخش مسافر با بیان اینکه 41 شرکت مسافربری در سطح استان یزد فعالیت میکنند، گفت: در بحث مسافر طی چند سال گذشته اقدامات مناسب و گسترده ای برای ارائه خدمات بیشتر و بهتر به مسافران در سطح استان یزد انجام شده است.
وی راهاندازی طرح شبکه سیر با هدف همنام سازی شرکتهای مسافربری در کل کشور را از جمله اقدامات در راستا ارائه خدمات مطلوب به مسافران دانست و بیان کرد: از این پس هر اتوبوس با یک شرکت و هر رانندگان با یک اتوبوس فعالیت میکند.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان در بخش دیگری از سخنان خود اجرای گسترده طرح اربعین حسینی را از دیگر اقدامات انجام شده توسط این اداره کل عنوان کرد و افزود: نقشه برداری ترمینال مرزی برای ارائه خدمت به زائران اربعین حسینی توسط اداره کل راهداری استان یزد انجام شده است.