ته چین مرغ و بادمجان یکی از غذاهای اصیل شیرازی است که بسیار لذیذ و خوشمزه است. روش تهیه این ته چین منحصر به فرد را در مطلب زیر بخوانید.

مواد لازم

برنج 5 پیمانه

سینه مرغ 3 عدد

بادمجان 3 عدد

زرده تخم مرغ 4 عدد

ماست پر چرب 2 لیوان

زعفران دم کرده به میزان دلخواه

 زرشک 100 گرم

شکر 2 قاشق غذاخوری

دارچین به میزان دلخواه

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- سینه مرغ را همراه با پیاز، نمک و فلفل، کمی زعفران و چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید تا بپزد، سپس خرد کنید.

2- بادمجان‌ها را پوست بگیرید و برش بزنید، روی بادمجان‌ها نمک بپاشید و 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا آب اضافی بادمجان‌ها کشیده شود؛ سپس در روغن سرخ کنید و کناری بگذارید.

3- برنج را قبل از پخت 30 دقیقه بخیسانید و با آب و نمک در یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و نرم شود؛ سپس آبکشی کنید.

4- ماست، زرده تخم مرغ، زعفران دم کرده، نمک و فلفل را با برنج آبکش شده مخلوط کنید.

5- کف قابلمه روغن بریزید و نصف مایه ته چین را داخل قابلمه بریزید و با پشت قاشق فشار دهید تا مواد خوب فشرده شوند.

6- بادمجان سرخ شده و مرغ ریش ریش شده را روی برنج بریزید و روی آن کمی دارچین بپاشید، سپس باقی‌مانده مایه برنج را به آن اضافه کنید.

7- حرارت را زیاد کنید تا برنج بخار کنید سپس حرارت را کم کنید و به در قابلمه دمکنی بیندازید و به مدت 1 ساعت اجازه دهید برنج بپزد.

8- زرشک را همراه با کمی روغن و شکر تفت دهید و روی ته چین بریزید و سرو کنید.

نوش جان!