ته چین مرغ و بادمجان یکی از غذاهای اصیل شیرازی است که بسیار لذیذ و خوشمزه است. روش تهیه این ته چین منحصر به فرد را در مطلب زیر بخوانید.
مواد لازم
برنج 5 پیمانه
سینه مرغ 3 عدد
بادمجان 3 عدد
زرده تخم مرغ 4 عدد
ماست پر چرب 2 لیوان
زعفران دم کرده به میزان دلخواه
زرشک 100 گرم
شکر 2 قاشق غذاخوری
دارچین به میزان دلخواه
نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- سینه مرغ را همراه با پیاز، نمک و فلفل، کمی زعفران و چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید تا بپزد، سپس خرد کنید.
2- بادمجانها را پوست بگیرید و برش بزنید، روی بادمجانها نمک بپاشید و 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا آب اضافی بادمجانها کشیده شود؛ سپس در روغن سرخ کنید و کناری بگذارید.
3- برنج را قبل از پخت 30 دقیقه بخیسانید و با آب و نمک در یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و نرم شود؛ سپس آبکشی کنید.
4- ماست، زرده تخم مرغ، زعفران دم کرده، نمک و فلفل را با برنج آبکش شده مخلوط کنید.
5- کف قابلمه روغن بریزید و نصف مایه ته چین را داخل قابلمه بریزید و با پشت قاشق فشار دهید تا مواد خوب فشرده شوند.
6- بادمجان سرخ شده و مرغ ریش ریش شده را روی برنج بریزید و روی آن کمی دارچین بپاشید، سپس باقیمانده مایه برنج را به آن اضافه کنید.
7- حرارت را زیاد کنید تا برنج بخار کنید سپس حرارت را کم کنید و به در قابلمه دمکنی بیندازید و به مدت 1 ساعت اجازه دهید برنج بپزد.
8- زرشک را همراه با کمی روغن و شکر تفت دهید و روی ته چین بریزید و سرو کنید.
نوش جان!