کدو سبز شکم‌پر، خوراکی رژیمی و سرشار از سبزیجات سالم و تازه است؛ و برای گیاه‌خواران و کسانی که رژیم غذایی خاصی رعایت می‌کنند انتخابی ایده‌آل و لذیذ محسوب می‌شود.

مواد لازم

کدو سبز 4 عدد

پیاز 1 عدد  

ذرت پخته 1 پیمانه

گل کلم خرد شده 1 پیمانه

گوجه فرنگی گیلاسی 100 گرم

جعفری خرد شده 3 قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

پاپریکا 1 قاشق مرباخوری

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه  

1- کدوها را بشویید و از وسط به دو قسمت برش بزنید، سپس به وسیله یک قاشق داخل کدو را خالی کنید.

2- پیاز را نگینی خرد کنید و همراه با کمی روغن زیتون تفت دهید، سپس رب گوجه‌فرنگی، نمک، فلفل و گل کلم را اضافه کنید و مجددا تفت دهید، هنگامی که نیم‌پز شدند، شعله را خاموش کنید.

3- فر را روشن و در دمای 180 درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید.

4- گوجه‌های گیلاسی را از وسط نصف کنید و همراه با ذرت به سبزیجات نیم پز اضافه کنید و روی آن پاپریکا بپاشید.

5- داخل کدوها را با مخلوط سبزیجات پر کنید و به مدت 40 دقیقه داخل فری که از قبل گرم شده قرار دهید.

6- هنگامی که کدوها گریل شدند و سبزیجات پختند از فر در بیاورید و روی آن جعفری تازه بریزید و سرو کنید.

نوش جان!