شناسه : ۶۸۳۶۵۶ - شنبه ۲ دی ۱۳۹۶ ساعت ۲۳:۴۷
تاکو ماهی
تاکو ماهی یک غذای مکزیکی خوشمزه و منحصر به فرد است که همراه با سبزیجاتی مثل کلم و پیاز سرو میشود. روش تهیه این غذای مکزیکی را در مطلب زیر بخوانید.
تاکو ماهی یک غذای مکزیکی خوشمزه و منحصر به فرد است که همراه با سبزیجاتی مثل کلم و پیاز سرو میشود. روش تهیه این غذای مکزیکی را در مطلب زیر بخوانید.
مواد لازم
فیله ماهی 500 گرم
نان ترتیلا 8 عدد
پیاز بنفش 1 عدد کوچک
کلم سفید خرد شده 1/3 عدد
گشنیز خرد شده 1/2 پیمانه
پیازچه خرد شده 1/2 پیمانه
ادویه تاکو 2 قاشق غذاخوری
پوره گوجهفرنگی 1 پیمانه
نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- فیلههای ماهی تیلاپیا را در کمی آبلیمو، نمک و فلفل مزهدار کنید. سپس همراه با روغن در یک تابه سرخ کنید.
2- نانهای ترتیلا را حاضر کنید و فیلههای ماهی را روی آن بچینید.
3- پوره گوجهفرنگی و ادویه تاکو را با هم مخلوط کنید و روی ماهی بریزید.
4- پیاز بنفش اسلایس شده، کلم سفید، گشنیز و پیازچه خرد شده را روی ماهی بریزید و نان را از وسط تا کنید.
5- تاکوهای آماده شده را در ظرف دلخواه بچینید و با سس دلخواه سرو کنید.
نوش جان!
نکته: میتوانید نان ترتیلا را از سوپرمارکت بخرید یا با استفاده از این دستورپخت تهیه کنید.