تاکو ماهی یک غذای مکزیکی خوشمزه و منحصر به فرد است که همراه با سبزیجاتی مثل کلم و پیاز سرو می‌شود. روش تهیه این غذای مکزیکی را در مطلب زیر بخوانید.

مواد لازم

فیله ماهی  500 گرم

نان ترتیلا  8 عدد

پیاز بنفش 1 عدد کوچک

کلم سفید خرد شده 1/3 عدد

گشنیز خرد شده 1/2 پیمانه

پیازچه خرد شده 1/2 پیمانه

ادویه تاکو 2 قاشق غذاخوری

پوره گوجه‌فرنگی 1 پیمانه

نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- فیله‌های ماهی تیلاپیا را در کمی آبلیمو، نمک و فلفل مزه‌دار کنید. سپس همراه با روغن در یک تابه سرخ کنید.

2- نان‌های ترتیلا را حاضر کنید و فیله‌های ماهی را روی آن بچینید.

3- پوره گوجه‌فرنگی و ادویه تاکو را با هم مخلوط کنید و روی ماهی بریزید.

4- پیاز بنفش اسلایس شده، کلم سفید، گشنیز و پیازچه خرد شده را روی ماهی بریزید و نان را از وسط تا کنید.

5- تاکوهای آماده شده را در ظرف دلخواه بچینید و با سس دلخواه سرو کنید.

نوش جان!

نکته: می‌توانید نان ترتیلا را از سوپرمارکت بخرید یا با استفاده از این دستورپخت تهیه کنید.