پاستا سبزیجات خوراکی خوشمزه و سالمی است که وعده غذایی کامل و در عین حال کم کالری محسوب می‌شود؛ روش تهیه این پاستا لذیذ را در مطلب زیر بخوانید.

مواد لازم

پاستا 300 گرم

کدو سبز 1 عدد

بادمجان 1 عدد

پیاز بنفش 1 عدد

سیر 3 حبه

گوجه‌فرنگی 2 عدد

روغن زیتون 1/2 پیمانه

برگ ریحان خرد شده 1 پیمانه

نمک و فلفل به میزان دلخواه

پنیر پارمزان 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

1- پیاز را نگینی خرد کنید و همراه با سیر خرد شده و کمی روغن زیتون تفت دهید.

2- گوجه‌ها را پوست بگیرید و مکعبی خرد کنید و به پیاز اضافه کنید؛ و خوب هم بزنید تا به شکل سسی غلیظ در بیاید.

3- نمک، فلفل و ریحان را به سس اضافه کنید و شعله را خاموش کنید.

4- در یک ماهیتابه بادمجان و کدو خرد شده را همراه با روغن زیتون تفت دهید تا طلایی شود، سپس سس را اضافه کنید و برای 4-5 دقیقه تفت دهید.

5- پاستا را طبق دستور روی بسته‌بندی بپزید و آبکش کنید و به مایه سبزیجات اضافه کنید.

6- پاستا را در ظرف دلخواه بریزید و روی آن پنیر پارمزان بپاشید و سرو کنید.

نوش جان!