این غذا خوراکی گیاهی و کم کالری است که دستورپخت آسانی دارد؛ و برای گیاه‌خوران یا طرفداران غذاهای گیاهی انتخابی ایده‌آل محسوب می‌شود.

مواد لازم

کدو سبز 4 عدد

پیاز 1 عدد

پودر پنیر پارمزان 4 قاشق غذاخوری

پنیر پیتزا رنده شده 1/2 پیمانه

نمک و فلفل به میزان دلخواه

پودر سیر 1 قاشق غذاخوری

روغن زیتون مقداری

طرز تهیه

1- کدوها و پیاز را بشویید و حلقه‌ای خرد کنید.

2- کف ظرف پیرکس را با روغن زیتون چرب کنید و لایه لایه پیاز و کدو را داخل آن بچینید و مقداری نمک و فلفل روی آن بپاشید.

3-پنیر پیتزا و پنیر پارمزان را با پودر سیر مخلوط کنید و روی حلقه‌های کدو بریزید.

4- ظرف به مدت 20-30 دقیقه داخل فری که از قبل روشن و در دمای 200 درجه سانتی‌گراد تنظیم کرده‌اید قرار دهید تا گراتن آماده شود.

5-هنگامی که گراتن پخت و روی آن طلایی شد، از فر در بیاورید و اجازه دهید کمی خنک شود، سپس سرو کنید.

نوش جان!