کلم پیچ فواید و خواص تغذیه‌ای بسیار زیادی دارد و به خانواده کلم متعلق؛ و از لحاظ تغذیه‌ای به کلم بروکلی بسیار شبیه است. کلم‌ پیچ همچنین در انواع و اشکال مختلف دیده می‌شود. در این مقاله به تعدادی از مهم‌ترین خواص تغذیه کلم‌ پیچ پرداخته شده است:

خواص تغذیه‌ای:

کلم‌پیچ حاوی پروفایل تغذیه بسیار ویژه است، در یک فنجان از این ماده غذایی که حدود 90 گرم است 22 کالری وجود دارد، یک گرم پروتئین، 2 گرم فیبر، ویتامین k برای 80 درصد نیاز روزانه، ویتامین c برای 60 درصد نیاز روزانه، فولات، ویتامین ب6، کلسیم و پتاسیم از مهم‌ترین مواد مغذی موجود در کلم‌پیچ هستند.

کلم پیچ حاوی لیست طولانی از مواد مغذی است و دارای فیبر بالا، آنتی‌اکسیدان و مقدار زیاد پلی فنول است. که به همراه ویتامینهای که نقش آنتی اکسیدانی دارند می‌تواند در جلوگیری از آسیب رسانی رادیکال‌های آزاد در بدن یک ماده  غذایی بسیار موثر باشد.

در بدن باعث ایجاد التهاب مفید می‌شود:

درست خواندید! التهاب همیشه برای بدن بد نیست، در واقع بسیاری از واکنش‌های بدن و محافظت از ارگان‌ها به خاطر وجود التهاب است. دیده شده که مصرف سبزیجات خانواده کلم باعث ایجاد التهاب مفید در بدن به ویژه در زمان التهاب به بیماری‌های مزمن می‌شود، این التهاب در نهایت سبب می‌شود که دستگاه ایمنی بدن در مقابل عوامل آسیب رسان به بدن تقویت و تحریک شود.

کلم‌ پیچ ماده غذایی سرشار از ویتامینC است:

ویتامین C یا همان آسکوربیک‌اسید، یک بیماری محلول در چربی‌ است‌ که واکنش‌های متفاوتی در بدن انجام می‌دهد. به عنوان مثال، ویتامین C برای ساخته شدن کلاژن در بدن ضروری است. کلاژن یک پروتئین مهم است که در ساختن دیواره سلولی پوست، ناخن، مو، استخوان نقش دارد. علاوه بر این مصرف کلم‌ پیچ به همراه مواد حاوی آهن سبب می‌شود که جذب آهن در بدن ضریب بیش‌تری داشته باشد.

به هضم غذا کمک می‌کند:

اگر می‌خواهید که به بهبود هضم غذا در دستگاه گوارش کمک کنید، کلم پیچ یکی‌ از بهترین انتخاب است. این ماده غذایی حاوی مقادیر بسیار بالا فیبر غیر محلول مناسب و سازگار با دستگاه گوارش انسان است. فیبر غیر محلول در دستگاه گوارش شکسته نمی‌شود که در نتیجه آن یک توده‌ از مواد غذای ایجاد می‌کند که به حرکت غذا در دستگاه گوارش و جلوگیری از یبوست و اسهال کمک می‌کند.