اگر به خوردن شیرینی علاقه دارد، بهتر است به جای نمونه‌های خامه‌ای موجود در شیرینی فروشی‌ها، از نمونه های خانگی که با مواد سالمی چون گردو وخرما تهیه می‌شوند، استفاده کنید.

مواد لازم:

شکر قهوه‌ای: نصف فنجان

خرما : یک فنجان ( پوست کنده و خرد شده )

پودر زنجبیل: 2 قاشق چای‌خوری

جوز: نصف قاشق چا‌ی‌خوری

روغن زیتون : 4 قاشق غذاخوری

آب جوش: یک فنجان

گردو : نصف فنجان (خرد شده)

آرد: 2 فنجان

بیکینگ پودر: نصف قاشق چای‌خوری

قالب کیک یا کاپ کیک

طرز تهیه :

فر را روشن کنید و روی حرارت 170 درجه سانتیگراد قرار دهید تا گرم شود.

اگر از خرمای خشک، استفاده می‌کنید، خرماها را داخل آب جوش بریزید و به مدت 15 دقیقه کناری قرار دهید تا کاملا نرم شود.

مواد خشک شامل شکر، آرد، بیکینگ پودر و جوز را با هم مخلوط کنید و بعد خرما، روغن، آب جوش را اضافه و مواد را به خوبی مخلوط کنید.

مایه آماده شده را داخل قاب بریزید و به مدت 40 دقیقه در فر قرار دهید. اگر از قالب مافین استفاده می‌کنید؛ بعد از 20 دقیقه چک کنید.

نوش جان!

,