لازانیا بادمجان یک خوراک گیاهی خوشمزه و هیجان انگیزی است که برای طرفداران سبزیجات و گیاه‌خواران انتخابی مناسب محسوب می‌شود.

مواد لازم 

بادمجان......3-4 عدد متوسط

روغن زیتون .....به مقدار لازم

قارچ ..... 500 گرم

آویشن، فلفل و نمک..... به مقدار لازم

سس بشامل...... 500 گرم

سس گوجه ....... 500 گرم

لازانیا....... یک بسته

طرز تهیه :

- آماده سازی غذا را با سبزیجات شروع کنید. بادمجان‌ها را از درازا برش بزنید؛ طوری که ضخامت هر برش حدود یک سانتیمتر باشد. برش‌های بادمجان را به کمی روغن زیتون، آویشن و نمک آغشته و سرخ کنید. اگر امکان کبابی کردن داشته باشید، بهتر است.

- قارچ‌ها را خرد کنید و تفت دهید.

- سس بشامل را تهیه کنید. برای این سس باید آرد را تفت دهید و بعد شیر را به آن اضافه کنید.

- برای سس گوجه بهتر است به جای سس گوجه‌های موجود در بازار بهتر است، از چند گوجه تازه که پوست کنده و تفت داده‌اید، استفاده کنید. سس گوجه خانگی را حنما با ادویه طعمدار کنید.

- ورقه‌های لازانیا اگر نیم پز نیستند، باید قبل از چیدن لازانیا بپزید.

- بعد از اماده شده تمام این مواد، شروع به چیدن لازانیا کنید. برای این کار یک ورق لازانیا، بادمجان، قارچ، سس بشامل و سس گوجه را لایه به لایه بریزید تا مواد تمام شود.

می‌توانید روی لایه اخر را با پنیر پیتزا بپوشانید ولی بی‌شک این غذا بدون پنیر سالم‌تر است.

نوش جان!

,

,

لازانیا بادمجان یک خوراک گیاهی خوشمزه و هیجان انگیزی است که برای طرفداران سبزیجات و گیاه‌خواران انتخابی مناسب محسوب می‌شود.

مواد لازم 

بادمجان......3-4 عدد متوسط

روغن زیتون .....به مقدار لازم

قارچ ..... 500 گرم

آویشن، فلفل و نمک..... به مقدار لازم

سس بشامل...... 500 گرم

سس گوجه ....... 500 گرم

لازانیا....... یک بسته

طرز تهیه :

- آماده سازی غذا را با سبزیجات شروع کنید. بادمجان‌ها را از درازا برش بزنید؛ طوری که ضخامت هر برش حدود یک سانتیمتر باشد. برش‌های بادمجان را به کمی روغن زیتون، آویشن و نمک آغشته و سرخ کنید. اگر امکان کبابی کردن داشته باشید، بهتر است.

- قارچ‌ها را خرد کنید و تفت دهید.

- سس بشامل را تهیه کنید. برای این سس باید آرد را تفت دهید و بعد شیر را به آن اضافه کنید.

- برای سس گوجه بهتر است به جای سس گوجه‌های موجود در بازار بهتر است، از چند گوجه تازه که پوست کنده و تفت داده‌اید، استفاده کنید. سس گوجه خانگی را حنما با ادویه طعمدار کنید.

- ورقه‌های لازانیا اگر نیم پز نیستند، باید قبل از چیدن لازانیا بپزید.

- بعد از اماده شده تمام این مواد، شروع به چیدن لازانیا کنید. برای این کار یک ورق لازانیا، بادمجان، قارچ، سس بشامل و سس گوجه را لایه به لایه بریزید تا مواد تمام شود.

می‌توانید روی لایه اخر را با پنیر پیتزا بپوشانید ولی بی‌شک این غذا بدون پنیر سالم‌تر است.

نوش جان!

,