شناسه : ۶۸۴۸۰۳ - یکشنبه ۳ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۴:۰۵
مینی پیتزا بادمجان
مینی پیتزا بادمجان فینگرفودی خوشمزه و سالم است که به عنوان یک وعده غذایی کامل یا پیش غذا سرو میشود و برای گیاهخوران یا طرفداران سبزیجات مناسب است.
مینی پیتزا بادمجان فینگرفودی خوشمزه و سالم است که به عنوان یک وعده غذایی کامل یا پیش غذا سرو میشود و برای گیاهخوران یا طرفداران سبزیجات مناسب است.
مواد لازم
بادمجان بزرگ 2 عدد
گوجه فرنگی گیلاسی خرد شده 2 لیوان
سیر خرد شده 3 حبه
پنیر پیتزا رنده شده 2 لیوان
ریحان تازه خرد شده 2 قاشق غذاخوری
آویشن، نمک و فلفل به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- بادمجانها را خوب بشویید و بدون آن که پوست آن را بکنید برش بزنید و حلقه کنید و در مخلوط آب و نمک قرار دهید. پس از 30 دقیقه بشویید و روی دستمال پارچهای قرار دهید تا آب آن کشیده شود.
2- فر را روشن و در دمای 200 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و هنگامی که کاملا گرم شد بادمجانها را داخل سینی فر قرار دهید و روی آن را با کمی روغن زیتون چرب کنید و به مدت 15-20 دقیقه در فر قرار دهید.
3- سینی را پس از 15 دقیقه از فر دربیاورید و روی هر بادمجان یک قاشق سس پیتزا، سیر له شده، گوجه فرنگی، ریحان خرد شده، پنیر پیتزا، نمک و فلفل و آویشن بریزید و به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید تا پیتزا گیاهی آماده شود.
4- پیتزا را از فر دربیاورید و سرو کنید.
نوش جان!
برای تهیه سس پیتزا این مطلب را بخوانید.