حلیم بادمجان یکی از غذاهای اصیل و سنتی ایران است که طعم و مزه‌ای بی‌نظیر دارد و با نان سرو می‌شود. شما می‌توانید با استفاده از دستورپخت زیر این غذا را در منزل تهیه و نوش جان کنید.

مواد لازم 

بادمجان متوسط 5 عدد

عدس 1 پیمانه

گوشت گردن یا دنده 100 گرم

پیاز 2 عدد

سیر 4 حبه

کشکلیوان

نعنا خشک 2 قاشق غذاخوری

زعفران آب شده 1 قاشق غذاخوری

زردچوبه، نمک و فلفل به میزان دلخواه

روغن به میزان لازم

طرز تهیه

1- گوشت، عدس، یک پیاز خرد کرده و 3 لیوان آب را همراه زردچوبه در یک قابلمه بریزید و  به مدت 4-5 ساعت روی شعله ملایم بپزید تا گوشت و عدس کاملاً پخته شود. سپس با گوشتکوب بکوبید و کنار بگذارید.

2- بادمجان‌ها را در روغن سرخ کنید و به گوشت اضافه کنید و کاملا بکوبید و هم بزنید تا یک‌دست شود.

3- کشک و کمی نمک را به حلیم بادمجان اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یک‌دست شوند و ته نگیرند. پس از این که جوشید شعله را خاموش کنید.

4- پیاز خرد شده، سیر خرد شده و نعنا را جداگانه سرخ کنید و روی حلیم بادمجان بریزید و سرو کنید.

نوش جان!

,