شناسه : ۶۸۵۴۰۱ - یکشنبه ۳ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۶:۰۳
حلیم بادمجان
حلیم بادمجان یکی از غذاهای اصیل و سنتی ایران است که طعم و مزهای بینظیر دارد و با نان سرو میشود. شما میتوانید با استفاده از دستورپخت زیر این غذا را در منزل تهیه و نوش جان کنید.
حلیم بادمجان یکی از غذاهای اصیل و سنتی ایران است که طعم و مزهای بینظیر دارد و با نان سرو میشود. شما میتوانید با استفاده از دستورپخت زیر این غذا را در منزل تهیه و نوش جان کنید.
مواد لازم
بادمجان متوسط 5 عدد
عدس 1 پیمانه
گوشت گردن یا دنده 100 گرم
پیاز 2 عدد
سیر 4 حبه
کشک 1 لیوان
نعنا خشک 2 قاشق غذاخوری
زعفران آب شده 1 قاشق غذاخوری
زردچوبه، نمک و فلفل به میزان دلخواه
روغن به میزان لازم
طرز تهیه
1- گوشت، عدس، یک پیاز خرد کرده و 3 لیوان آب را همراه زردچوبه در یک قابلمه بریزید و به مدت 4-5 ساعت روی شعله ملایم بپزید تا گوشت و عدس کاملاً پخته شود. سپس با گوشتکوب بکوبید و کنار بگذارید.
2- بادمجانها را در روغن سرخ کنید و به گوشت اضافه کنید و کاملا بکوبید و هم بزنید تا یکدست شود.
3- کشک و کمی نمک را به حلیم بادمجان اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند و ته نگیرند. پس از این که جوشید شعله را خاموش کنید.
4- پیاز خرد شده، سیر خرد شده و نعنا را جداگانه سرخ کنید و روی حلیم بادمجان بریزید و سرو کنید.
نوش جان!
,