کله جوش یکی از غذاهای اصیل و سنتی ایران است که گردو و کشک مواد اصلی تشکیل دهنده آن هستند. شما می‌توانید این غذای سبک را به عنوان شام سبک نوش جان کنید. این غذا همچنین در ماه رمضان برای افطار انتخابی مناسب محسوب می‌شود.

مواد لازم

کشک سابیده 1 کیلو

گردو پودر شده 2/5 قاشق غذاخوری 

نعنا خشک 1/5 قاشق غذاخوری

پیاز بزرگ 1 عدد

زردچوبه، نمک، فلفل و روغن به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- پیاز را خرد کنید و همراه با کمی روغن تفت دهید. 

2- گردو آسیاب شده، نمک، فلفل و زردچوبه را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید.

3- 2 لیوان آب در مواد تفت داده شده بریزید و هنگامی که جوشید، کشک را اضافه کنید و هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند.

4- در یک ظرف دیگر نعنا داغ را درست کنید و در آخر به کله جوش اضافه کنید و اجازه دهید کمی بجوشد. سپس در ظرف دلخواه بریزید و همراه با نان دلخواه سرو کنید.

نوش جان!