شناسه : ۶۸۵۵۹۲ - یکشنبه ۳ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۷:۰۸
عدس پلو
عدس پلو یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که میتوانید با این دستورپخت در منزل تهیه و نوش جان کنید.

عدس پلو یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که میتوانید با این دستورپخت در منزل تهیه و نوش جان کنید.
مواد لازم
برنج 4 پیمانه
عدس 2 پیمانه
گوشت چرخ کرده 350 گرم
پیاز 2 عدد
کشمش به میزان دلخواه
خرما به میزان دلخواه
دارچین 1 قاشق چایخوری
زعفران دم شده 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- عدس را از چند ساعت قبل خیس کنید و با مقداری آب بپزید تا نرم شود و آبکش کنید.
2- پیازها را خلال کنید و در روغن سرخ کنید.
3- گوشت چرخ کرده را همراه با کمی روغن تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و بپزد. سپس 1 قاشق غذاخوری زعفران، دارچین، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. در آخر پیاز داغ آماده شده و کشمش را اضافه کنید و هم بزنید. هنگامی که مایه عدس پلو آماده شد شعله را خاموش کنید.
4- برنج را به همراه آب، کمی نمک و روغن داخل قابلمهای بریزید و روی حرارت قرار دهید. پس از این که جوشید برنج را آبکش کنید.
5- در یک قابلمه متوسط برنج، عدس پخته و زعفران را لایه لایه بریزید و در نهایت خرماهای بدون هسته را روی برنج بگذارید.
6- در قابلمه را ببندید و با حرارت ملایم بگذارید برنج دم بکشد. سپس در ظرف بکشید و همراه با مخلوط گوشت و کشمش تزئین و سرو کنید.
نوش جان!