عدس پلو یکی از غذاهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که می‌توانید با این دستورپخت در منزل تهیه و نوش جان کنید.

مواد لازم

برنج 4 پیمانه

عدس 2 پیمانه

گوشت چرخ کرده 350 گرم

پیاز 2 عدد

کشمش به میزان دلخواه

خرما به میزان دلخواه

دارچین 1 قاشق چای‌خوری

زعفران دم شده 3 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- عدس را از چند ساعت قبل خیس کنید و با مقداری آب بپزید تا نرم شود و آبکش کنید.

2- پیازها را خلال کنید و در روغن سرخ کنید.

3- گوشت چرخ کرده را همراه با کمی روغن تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و بپزد. سپس 1 قاشق غذاخوری زعفران، دارچین، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. در آخر پیاز داغ آماده شده و کشمش را اضافه کنید و هم بزنید. هنگامی که مایه عدس پلو آماده شد شعله را خاموش کنید.

4- برنج را به همراه آب، کمی نمک و روغن داخل قابلمه‌ای بریزید و روی حرارت قرار دهید. پس از این که جوشید برنج را آبکش کنید.

5- در یک قابلمه متوسط برنج، عدس پخته و زعفران را لایه لایه بریزید و در نهایت خرماهای بدون هسته را روی برنج بگذارید.

6- در قابلمه را ببندید و با حرارت ملایم بگذارید برنج دم بکشد. سپس در ظرف بکشید و همراه با مخلوط گوشت و کشمش تزئین و سرو کنید.

نوش جان!