میرزاقاسمی یکی از خوراک‌های لذیذ و خوشمزه گیلانی است که بادمجان کبابی، گوجه فرنگی و تخم مرغ اجزای اصلی آن را تشکیل می‌دهند. شما می‌توانید روش تهیه آن را در مطلب زیر بخوانید.

مواد لازم

بادمجان 6 عدد

تخم مرغ 3 عدد

گوجه فرنگی 3 عدد

سیر 4-5 حبه

زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم

طـرز تهیه

1- بادمجان‌ها را روی شعله مستقیم آتش یا گاز کباب کنید. (هنگامی که پوست بادمجان سوخت و بادمجان نرم شد آماده است.) 

2- پوست بادمجان را بکنید و ساطوری کنید.

3- گوجه فرنگی‌ها را پوست بگیرید و خرد کنید.

4- درون ماهیتابه مقداری روغن بریزید و سیرهای خرد شده را همراه با کمی زردچوبه در آن تفت دهید.

5- گوجه فرنگی‌ خرد شده، بادمجان کبابی، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و روی شعله ملایم قرار دهید تا خوب جا بیفتد.

6- در یک ماهیتابه کوچک تخم مرغ‌ها را نیمرو کنید و مرتب هم بزنید تا خرد شوند. سپس به میرزاقاسمی اضافه کنید.

میزراقاسمی آماده شده را در ظرف دلخواه بریزید و روی آن را تزئین و سرو کنید.

نوش جان!