شناسه : ۶۸۵۸۹۲ - یکشنبه ۳ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۸:۲۶
میرزاقاسمی
میرزاقاسمی یکی از خوراکهای لذیذ و خوشمزه گیلانی است که بادمجان کبابی، گوجه فرنگی و تخم مرغ اجزای اصلی آن را تشکیل میدهند. شما میتوانید روش تهیه آن را در مطلب زیر بخوانید.
میرزاقاسمی یکی از خوراکهای لذیذ و خوشمزه گیلانی است که بادمجان کبابی، گوجه فرنگی و تخم مرغ اجزای اصلی آن را تشکیل میدهند. شما میتوانید روش تهیه آن را در مطلب زیر بخوانید.
مواد لازم
بادمجان 6 عدد
تخم مرغ 3 عدد
گوجه فرنگی 3 عدد
سیر 4-5 حبه
زردچوبه، نمک و فلفل به میزان لازم
طـرز تهیه
1- بادمجانها را روی شعله مستقیم آتش یا گاز کباب کنید. (هنگامی که پوست بادمجان سوخت و بادمجان نرم شد آماده است.)
2- پوست بادمجان را بکنید و ساطوری کنید.
3- گوجه فرنگیها را پوست بگیرید و خرد کنید.
4- درون ماهیتابه مقداری روغن بریزید و سیرهای خرد شده را همراه با کمی زردچوبه در آن تفت دهید.
5- گوجه فرنگی خرد شده، بادمجان کبابی، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و روی شعله ملایم قرار دهید تا خوب جا بیفتد.
6- در یک ماهیتابه کوچک تخم مرغها را نیمرو کنید و مرتب هم بزنید تا خرد شوند. سپس به میرزاقاسمی اضافه کنید.
میزراقاسمی آماده شده را در ظرف دلخواه بریزید و روی آن را تزئین و سرو کنید.
نوش جان!