کشک بادمجان یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی است که معمولا به عنوان غذای اصلی یا پیش غذا سرو می‌شود. شما می‌توانید با دستورپخت زیر این غذا را در منزل تهیه و در کنار عزیزان خود نوش جان کنید.

مواد لازم

بادمجان متوسط 5 عدد

پیاز 2 عدد

سیر 4 حبه

کشک 1 لیوان

نعنا خشک 2 قاشق غذاخوری

زعفران آب شده 1 قاشق غذاخوری

زردچوبه، نمک و فلفل به میزان دلخواه

گردو در صورت تمایل برای تزئین

روغن به میزان لازم

طرز تهیه

1- پیاز را خرد کنید و همراه با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید.

2- بادمجان‌ها را در روغن سرخ کنید و همراه با 2 لیوان آب جوش و سیر به پیاز اضافه کنید و در قابلمه را ببنید و اجازه دهید بادمجان‌ها بپزد.

3- پس از 30 دقیقه بادمجان‌ها را بکوبید.

4- کشک و کمی نمک و فلفل را به بادمجان اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یک‌دست شوند و ته نگیرند. پس از این که جوشید شعله را خاموش کنید.

5- پیاز خرد شده، سیر خرد شده و نعنا را جداگانه سرخ کنید و همراه با گردو روی کشک بادمجان بریزید و سرو کنید.

نوش جان!