شناسه : ۶۸۵۸۹۹ - یکشنبه ۳ دی ۱۳۹۶ ساعت ۱۸:۲۹
کشک بادمجان
کشک بادمجان یکی از محبوبترین و خوشمزهترین غذاهای ایرانی است که معمولا به عنوان غذای اصلی یا پیش غذا سرو میشود. شما میتوانید با دستورپخت زیر این غذا را در منزل تهیه و در کنار عزیزان خود نوش جان کنید.
کشک بادمجان یکی از محبوبترین و خوشمزهترین غذاهای ایرانی است که معمولا به عنوان غذای اصلی یا پیش غذا سرو میشود. شما میتوانید با دستورپخت زیر این غذا را در منزل تهیه و در کنار عزیزان خود نوش جان کنید.
مواد لازم
بادمجان متوسط 5 عدد
پیاز 2 عدد
سیر 4 حبه
کشک 1 لیوان
نعنا خشک 2 قاشق غذاخوری
زعفران آب شده 1 قاشق غذاخوری
زردچوبه، نمک و فلفل به میزان دلخواه
گردو در صورت تمایل برای تزئین
روغن به میزان لازم
طرز تهیه
1- پیاز را خرد کنید و همراه با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید.
2- بادمجانها را در روغن سرخ کنید و همراه با 2 لیوان آب جوش و سیر به پیاز اضافه کنید و در قابلمه را ببنید و اجازه دهید بادمجانها بپزد.
3- پس از 30 دقیقه بادمجانها را بکوبید.
4- کشک و کمی نمک و فلفل را به بادمجان اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند و ته نگیرند. پس از این که جوشید شعله را خاموش کنید.
5- پیاز خرد شده، سیر خرد شده و نعنا را جداگانه سرخ کنید و همراه با گردو روی کشک بادمجان بریزید و سرو کنید.
نوش جان!