لواشک آلبالو یکی از خوشمزه‌ترین و ملس‌ترین انواع لواشک است که می‌توانید در فصل آلبالو آن را تهیه و نوش جان کنید.

مواد لازم

آلبالو 1 کیلوگرم

نمک به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- ابتدا آلبالوها را بشویید و روی آن نمک بپاشید.

2- آلبالوها را روی حرارت قرار دهید تا پخته شوند؛ سپس از صافی رد کنید تا یک مایه غلیظ و بدون هسته به دست بیاید.

3- یک سینی آماده کنید و کف آن کیسه پلاستیکی پهن، و روی آن با قلمو کمی روغن پخش کنید. سپس مواد را داخل آن بریزید و حدود 2-3 روز جلوی آفتاب بگذارید تا آماده شود. سپس برش بزنید و بسته بندی کنید.

نوش جان!