لواشک آلو یکی از تنقلات ترش و خوشمزه‌ای است که از میوه‌های مختلفی مثل آلو، آلبالو، سیب، کیوی و... تهیه می‌شود. شما می‌توانید در این مطلب طرز تهیه لواشک ملس آلو را بخوانید.

مواد لازم

آلو قرمز 1 کیلو‌گرم

آب 1 لیوان

نمک به میزان لازم

طرز تهیه

1- ابتدا آلو‌ها را بشویید و در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت ملایم همراه با نمک و 1 لیوان آب بپزید.

2- هنگامی که آلو‌ها کاملا له شدند از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شوند.سپس آلوها را درون سبد بریزید و با پشت قاشق آن‌ها را نرم کنید تا هسته و پوست آن جدا و پوره آلو به دست بیاید.

3- کف یک سینی را چرب کنید و پوره آلو را روی آن بریزید و در معرض نور آفتاب قرار دهید تا آماده شود. پس از 2-3 روز لواشک آماده است.

نوش جان!