شناسه : ۶۸۶۳۶۱ - یکشنبه ۳ دی ۱۳۹۶ ساعت ۲۲:۰۴
لواشک آلو
لواشک آلو یکی از تنقلات ترش و خوشمزهای است که از میوههای مختلفی مثل آلو، آلبالو، سیب، کیوی و... تهیه میشود. شما میتوانید در این مطلب طرز تهیه لواشک ملس آلو را بخوانید.
لواشک آلو یکی از تنقلات ترش و خوشمزهای است که از میوههای مختلفی مثل آلو، آلبالو، سیب، کیوی و... تهیه میشود. شما میتوانید در این مطلب طرز تهیه لواشک ملس آلو را بخوانید.
مواد لازم
آلو قرمز 1 کیلوگرم
آب 1 لیوان
نمک به میزان لازم
طرز تهیه
1- ابتدا آلوها را بشویید و در یک قابلمه بزرگ بریزید و روی حرارت ملایم همراه با نمک و 1 لیوان آب بپزید.
2- هنگامی که آلوها کاملا له شدند از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شوند.سپس آلوها را درون سبد بریزید و با پشت قاشق آنها را نرم کنید تا هسته و پوست آن جدا و پوره آلو به دست بیاید.
3- کف یک سینی را چرب کنید و پوره آلو را روی آن بریزید و در معرض نور آفتاب قرار دهید تا آماده شود. پس از 2-3 روز لواشک آماده است.
نوش جان!