خورشت فسنجان یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین غذاهای ایرانی است که خورشتی مجلسی محسوب می‌شود و برای یک شام یا ناهار مهمانی، انتخابی لذیذ و مناسب است. در این مطلب روش تهیه خورشت فسنجان با مرغ را به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم

گردو 500 گرم

مرغ 4 تکه

پیاز 1 عدد

زردچوبه 1 قاشق چای‌خوری

رب انار 2 لیوان

شکر 2 قاشق غذاخوری

آبلیمو 1 قاشق مرباخوری

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- گردوها را چرخ کنید و داخل یک قابلمه متوسط بدون روغن تفت دهید. هنگامی که بوی گردو بلند شد روی آن 4 لیوان آب سرد بریزید و حرارت را زیاد کنید تا آب جوش بیاید. پس از این که آب جوش آمد حرارت را کم کنید و به مدت 1 ساعت گردوها را روی شعله ملایم بپزید.

2- پیاز را ریز کنید و با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید. تکه‌های مرغ، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید، سپس با شعله ملایم 1 ساعت بپزید و پس از این که مرغ پخته شد شعله را خاموش کنید.

3- هنگامی که گردو به روغن افتاد رب انار را اضافه کنید و هم بزنید، سپس شکر، آبلیمو و نمک را اضافه کنید و با شعله ملایم بپزید تا جا بیفتد و خوش‌رنگ شود.

4- نیم ساعت قبل از این که خورشت را سرو کنید مرغ را درون خورشت قرار دهید و پس از نیم ساعت در ظرف دلخواه بریزید و همراه با برنج سرو کنید.

نکته: پختن جداگانه مرغ باعث می‌شود مرغ ریش ریش نشود و استخوان آن جدا نشود.

-رنگ و طعم فسنجان دلخواهی است، بنابراین اندازه رب انار و شکر کاملا به ذائقه شما بستگی دارد.

- بهتر است برای پخت این خورشت از روغن استفاده نکنید چرا که گردو پس از پخته شدن روغن می‌اندازد.

نوش جان!