این سالاد یکی از سالادهای سنتی تایلند است که به سادگی تهیه می‌شود و طعم و مزه‌ای عالی دارد. شما می‌توانید روش تهیه این سالاد را در مطلب زیر بخوانید.

مواد لازم

خیار 3 عدد

پیاز بنفش 1 عدد

گشنیز خرد شده 1/2 لیوان

بادام زمینی 1/2 پیمانه

سرکه سفید 1/2 پیمانه

شکر 1 قاشق غذاخوری

نمک 1 قاشق چای‌خوری

فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- خیار را خوب بشویید و با پوست حلقه حلقه کنید.

2- پیاز نفش را خلالی خرد کنید و با پیاز، گشنیز و بادام زمینی مخلوط کنید.

3- سرکه، شکر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید تا یک سس یک دست شود، سپس به سالاد اضافه کنید و هم بزنید.

4- سالاد را به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید سپس در ظرف دلخواه بریزید و سرو کنید.

نوش جان!