اناربیج یا انار آویج یکی از خورشت‌های محلی شمالی است که به فسنجان شباهت دارد؛ با این تفاوت که در پخت آن از سبزی‌های معطر نیز استفاده می‌شود و همین دلیل به آن خورشت سبزی فسنجان هم می‌گویند. در ادامه این مطلب می‌توانید طرز تهیه این خورشت خوشمزه و ملس را بخوانید.

مواد لازم

مرغ 2 تکه

گردو آسیاب شده 200 گرم

پیاز 1 عدد

تره، جعفری، گشنیز، نعنا و سیر خرد شده 200 گرم

سبزی شمالی خالواش 50 گرم

سبزی شمالی چوچاق خشک شده 1 قاشق غذاخوری

رب انار 1 لیوام

آب انار ترش 1 لیوان

روغن، نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه

1- گردو آسیاب شده را همراه با 3 قاشق غذاخوری روغن برای 1-2 دقیقه تفت دهید و  پیاز ریز شده را اضافه کنید و تفت دهید. 

2- کمی آب ولرم (تا حدی که روی گردو را بگیرد) اضافه کنید و اجازه دهید بپزد.

3- هنگامی که آب گردو بخار شد رب انار، آب انار و 2 لیوان آب را به آن اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد.

4- سبزی خرد شده را همراه با 4 قاشق غذاخوری روغن خوب سرخ کنید تا تغییر رنگ دهد.

5- سبزی را به قابلمه حاوی گردو اضافه کنید و با حرارت کم اجازه دهید خورش جا بیفتد و روغن گردو در بیاید.

6- 2 تکه مرغ را تفت دهید و هنگامی که رنگ آن تغییر کرد به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید 1 ساعت بپزد. سپس در ظرف دلخواه بریزید و همراه با برنج سرو کنید.

نوش جان!