شناسه : ۷۰۱۲۸۵ - سه شنبه ۱۲ دی ۱۳۹۶ ساعت ۲۰:۲۸
خورشت انار بیج یا انار آویج
اناربیج یا انار آویج یکی از خورشتهای محلی شمالی است که به فسنجان شباهت دارد؛ با این تفاوت که در پخت آن از سبزیهای معطر نیز استفاده میشود و همین دلیل به آن خورشت سبزی فسنجان هم میگویند. در ادامه این مطلب میتوانید طرز تهیه این خورشت خوشمزه و ملس را بخوانید.
اناربیج یا انار آویج یکی از خورشتهای محلی شمالی است که به فسنجان شباهت دارد؛ با این تفاوت که در پخت آن از سبزیهای معطر نیز استفاده میشود و همین دلیل به آن خورشت سبزی فسنجان هم میگویند. در ادامه این مطلب میتوانید طرز تهیه این خورشت خوشمزه و ملس را بخوانید.
مواد لازم
مرغ 2 تکه
گردو آسیاب شده 200 گرم
پیاز 1 عدد
تره، جعفری، گشنیز، نعنا و سیر خرد شده 200 گرم
سبزی شمالی خالواش 50 گرم
سبزی شمالی چوچاق خشک شده 1 قاشق غذاخوری
رب انار 1 لیوام
آب انار ترش 1 لیوان
روغن، نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
1- گردو آسیاب شده را همراه با 3 قاشق غذاخوری روغن برای 1-2 دقیقه تفت دهید و پیاز ریز شده را اضافه کنید و تفت دهید.
2- کمی آب ولرم (تا حدی که روی گردو را بگیرد) اضافه کنید و اجازه دهید بپزد.
3- هنگامی که آب گردو بخار شد رب انار، آب انار و 2 لیوان آب را به آن اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد.
4- سبزی خرد شده را همراه با 4 قاشق غذاخوری روغن خوب سرخ کنید تا تغییر رنگ دهد.
5- سبزی را به قابلمه حاوی گردو اضافه کنید و با حرارت کم اجازه دهید خورش جا بیفتد و روغن گردو در بیاید.
6- 2 تکه مرغ را تفت دهید و هنگامی که رنگ آن تغییر کرد به خورشت اضافه کنید و اجازه دهید 1 ساعت بپزد. سپس در ظرف دلخواه بریزید و همراه با برنج سرو کنید.
نوش جان!