ماهان شبکه ایرانیان

تهیه کیک هویج به روش بخارپز

در این دستور به کیک هویج کمی ادویه اضافه می‌کنیم و اون رو به روش بخار پز آماده می‌کنیم.

وب سایت آشپز باشی: در این دستور به کیک هویج کمی ادویه اضافه می‌کنیم و اون رو به روش بخار پز آماده می‌کنیم.
 
مواد لازم: 
 
  •     روغن گیاهی  6 قاشق غذاخوری
  •     هویج 150 گرم
  •     شکر قهوه ای 3/4 پیمانه
  •     عسل 4 قاشق چای خوری
  •     زنجبیل 1 قاشق غذاخوری
  •     تخم مرغ 1 عدد بزرگ
  •     زرده تخم مرغ 1 عدد بزرگ
  •     آرد 3/4 پیمانه
  •     پودر دارچین 1/2 قاشق چای خوری
  •     فلفل سیاه 1/4 قاشق چای خوری
  •     بیکینگ پودر 1/2 قاشق چای خوری
  •     جوش شیرین 1/4 قاشق چای خوری
  •     نمک 1/4 قاشق چای خوری
  •     کشمش  1/2 پیمانه

 کیک هویج بخار پز
 
آماده کردن مواد برای تهیه کیک هویج بخار پز:

1- به روغن اضافی برای چرب کردن قالب‌ها نیاز دارید.
2- از هویج رنده شده استفاده کنید. اون‌ها رو تمیز بشویید، پوست بگیرید و بعد رنده کنید تا به مقدار کافی هویج رنده شده داشته باشید.
3- زنجبیل رو هم پوست بگیرید و رنده کنید.
5- به جای کشمش می‌تونید از نارگیل خرد شده هم استفاده کنید.

طرز تهیه:

  1.     یه کتری آب بجوشونید. از قبل فر رو با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. 6 عدد قالب رمکین 150 میلی‌لیتری رو با روغن چرب کنید و در سینی فری با لبه‌های بلند بذارید.
  2.     در کاسه‌ای، هویج رنده شده رو‌ با روغن، شکر قهوه‌ای، عسل، زنجبیل، تخم‌مرغ و زرده تخم‌مرغ ترکیب کنید.
  3.     در کاسه دیگه ای، آرد رو به همراه پودر دارچین، فلفل سیاه، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک الک کنید و به ترکیب هویج اضافه کنید. مواد رو خوب هم بزنید و در قالب‌های آماده شده بریزید.
  4.     آب جوش رو تا نصف ارتفاع قالب‌ها، در سینی فر بریزید و روی سینی رو با فویل آلومینیومی بپوشونید. کیک رو برای 35 تا 40 دقیقه تا خلال دندانی که در وسط کیک می زنید و خارج می کنید تمیز باشه، بپزید.
  5.     قالب ها رو حداقل برای 30 دقیقه روی توری بذارید تا خنک بشن. با چاقو دور کیک‌ها رو از قالب‌ها جدا کنید و بعد اون‌ها رو برگردونید.
  6.     می‌تونید کیک رو کمی گرم و یا به دمای اتاق، به تنهایی و یا به همراه بستنی، خامه و یا سس کارامل میل کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان