وب سایت آشپز باشی: در این دستور به کیک هویج کمی ادویه اضافه میکنیم و اون رو به روش بخار پز آماده میکنیم.
مواد لازم:
- روغن گیاهی 6 قاشق غذاخوری
- هویج 150 گرم
- شکر قهوه ای 3/4 پیمانه
- عسل 4 قاشق چای خوری
- زنجبیل 1 قاشق غذاخوری
- تخم مرغ 1 عدد بزرگ
- زرده تخم مرغ 1 عدد بزرگ
- آرد 3/4 پیمانه
- پودر دارچین 1/2 قاشق چای خوری
- فلفل سیاه 1/4 قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر 1/2 قاشق چای خوری
- جوش شیرین 1/4 قاشق چای خوری
- نمک 1/4 قاشق چای خوری
- کشمش 1/2 پیمانه
آماده کردن مواد برای تهیه کیک هویج بخار پز:
1- به روغن اضافی برای چرب کردن قالبها نیاز دارید.
2- از هویج رنده شده استفاده کنید. اونها رو تمیز بشویید، پوست بگیرید و بعد رنده کنید تا به مقدار کافی هویج رنده شده داشته باشید.
3- زنجبیل رو هم پوست بگیرید و رنده کنید.
5- به جای کشمش میتونید از نارگیل خرد شده هم استفاده کنید.
طرز تهیه: - یه کتری آب بجوشونید. از قبل فر رو با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. 6 عدد قالب رمکین 150 میلیلیتری رو با روغن چرب کنید و در سینی فری با لبههای بلند بذارید.
- در کاسهای، هویج رنده شده رو با روغن، شکر قهوهای، عسل، زنجبیل، تخممرغ و زرده تخممرغ ترکیب کنید.
- در کاسه دیگه ای، آرد رو به همراه پودر دارچین، فلفل سیاه، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک الک کنید و به ترکیب هویج اضافه کنید. مواد رو خوب هم بزنید و در قالبهای آماده شده بریزید.
- آب جوش رو تا نصف ارتفاع قالبها، در سینی فر بریزید و روی سینی رو با فویل آلومینیومی بپوشونید. کیک رو برای 35 تا 40 دقیقه تا خلال دندانی که در وسط کیک می زنید و خارج می کنید تمیز باشه، بپزید.
- قالب ها رو حداقل برای 30 دقیقه روی توری بذارید تا خنک بشن. با چاقو دور کیکها رو از قالبها جدا کنید و بعد اونها رو برگردونید.
- میتونید کیک رو کمی گرم و یا به دمای اتاق، به تنهایی و یا به همراه بستنی، خامه و یا سس کارامل میل کنید.