سرویس سبک زندگی فردا: گوشت قرمز، مرغ و ماهی پخته یا خام یا حتی انواع سوسیس و کالباس را چقدر میتوان سالم در یخچال نگه داشت و مصرف کرد؟ پاسخ سؤال خود را با خواندن این مطلب کاربردی به نقل از فوت و فن میتوانید پیدا کنید.
خوردن غذایی که مدت زیادی در یخچال مانده است منجر به بیماری و عوارض زیادی بر روی سلامت افراد میشود. با پیروی از راهنماییهایی که در این مطلب برای شما عنوان میکنیم میتوانید از ابتلا به بیماریهای بسیار پیشگیری کنید.
این راهنماییها را وزارت کشاورزی ایالات متحده ارائه کرده است؛ به توصیه این سازمان غذاها باید در یخچال و در دمای 4 درجه سانتیگراد نگهداری شوند. باقیمانده گوشت قرمز، ماهی و مرغ پخته شده سه تا چهار روز در یخچال سالم میمانند و قابل خوردن هستند.
گوشت خام بستهبندی شده
گوشت خام و بستهبندی شده مانند تکههای گوشت قرمز یا سینه مرغ را حداکثر تا یک روز میتوان در یخچال نگهداری کرد.
گوشت چرخکرده خام
گوشت چرخکرده خام مانند همبرگر یا مرغ چرخکرده را یک تا دو روز میتوان در یخچال نگه داشت.
هات داگ
هات داگ بازنشده تا دو هفته در یخچال سالم باقی میماند. اگر هات داگ باز شوند، محتوای آنها تا یک هفته در یخچال قابل نگهداری است.
کالباس
کالباسهای بستهبندی نشده یا باز را سه تا پنج روز میتوان در یخچال نگه داشت. کالباس بستهبندی شده تا دو هفته در یخچال دوام میآورد.
سوسیس و ژامبون
ژامبون خام هر حیوانی تا یک هفته در یخچال قابل نگهداری است. ژامبون خام را تنها یکی دو روز بعد از باز شدن میتوان استفاده کرد؛ مگر این که دودی شده باشد. ژامبون دودی هم یک هفته در یخچال سالم باقی میماند.
استیک، رُست و گوشت با استخوان
استیک، رُست و گوشت خام با استخوان سه تا پنج روز در یخچال دوام میآورد.