ماهان شبکه ایرانیان

فرهنگ و هنر در هفته‌ای که گذشت؛

سینمای ایران در آستانه سیمرغ ۳۶/باکس آفیس سینمای هالیوود/ماجرای عجیب انتخاب بازیگران زن در سینما+عکس

فرهنگ و هنر در هفته گذشته شاهد اتفاقات، حاشیه ها و اخبار متفاوت و متنوعی بود که از جمله مهم‌ترین آنها می توان به اعلام اسامی فیلم های بخش سودای سیمرغ جشنواره فیلم فجر اشاره کرد.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، فرهنگ و هنر در هفته گذشته شاهد اتفاقات، حاشیه ها و اخبار متفاوت و متنوعی بود که از جمله مهم‌ترین آنها می توان به اعلام اسامی فیلم های بخش سودای سیمرغ جشنواره فیلم فجر اشاره کرد.

باکس آفیس هالیوود، جدول فروش سینمای ایران، گلایه های بازیگر سینما از نحوه انتخاب بازیگران زن و گلایه هنرمندان از نقش فروشی در سینما از جمله اخبار مهم فرهنگ و هنر در هفته گذشته بود.

مدیر روابط عمومی سی و ششمین جشنواره فیلم فجر در آستانه برگزاری این جشنواره در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان گفت: در سال های گذشته خبر رسانی ها غیر رسمی و گاهاً زودتر از درگاه‌های مختلف صورت می‌گرفت اما در این دوره سعی کرده ایم که خبررسانی ها در یک لحظه توسط کانال جشنواره فجر انجام شود.

سیروس کهوری نژاد

 ارسال مجدد هالیوودی ها به شورای پروانه ساخت/نمایش میرمحنا در جشنواره تئاتر فجر روی صحنه می‌رود

سیروس کهوری نژاد بازیگر تئاتر، سینما و تلویزیون در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان درباره آخرین روند تولید "هالیوودی ها" گفت: با توجه به این که اثر حامد کلاهداری با یک سری اصلاحات روبه رو شد مجددا برای دریافت پروانه ساخت به شورا فرستاده شد و هنوز در مرحله بررسی است.

وی افزود: برای بازی در هالیوودی ها با برخی بازیگران صحبت شده است که عطیه غبیشاوی، آشا محرابی و اکبر عبدی  قرار است در این اثر حضور پیدا کنند.

این بازیگر درباره شروع تولید "هالیوودی ها" اظهار کرد: هنوز به من خبر ندادند که تولید این اثر از چه روزی شروع می شود. قرار بود روز شروع فیلمبرداری به من اطلاع داده شود اما دو هفته ای است که هیچ خبری نشده است.

کهوری نژاد درباره حضور خود در اثر یا آثار نمایشی گفت: برای بازی پیشنهاداتی به من شده اما قطعی نیست چون فیلمنامه های پیشنهادی یا در مرحله نگارش و یا در مرحله اصلاح قرار دارند. یک سریال و یک فیلم برای سینمای هنر و تجربه پیشنهاد شده است که قطعی نیستند.

برای مشاهده ادامه این گفت‌وگو اینجا کلیک کنید.

کوروش تهامی

خبرنگاران دستهای پشت پرده سینما را رو کنند/جشنواره فیلم فجر تنها دو ماه تب و تاب دارد

کوروش تهامی بازیگر سینما و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان با اشاره به مشکلات به وجود آمده در جشنواره فیلم فجر سال گذشته گفت: سال گذشته انتقادات بسیاری به نحوه داوری های جشنواره فیلم فجر شد و اکثر منتقدین و خبرنگاران از اسامی اعلام شده شگفت زده شدند اما آیا کارشناسی درستی بعد از جشنواره صورت گرفت؟ آیا کسی طی یکسال گذشته به آسیب شناسی جشنواره فجر پرداخته است؟.

وی در همین راستا افزود: متاسفانه جشنواره فیلم فجر تنها دو ماه تب و تاب دارد و بعد از آن همه چیز فراموش می شود و هیچ تلاشی برای رفع مشکلات سال گذشته انجام نمی گیرد. فجر متاسفانه نگاه بلند مدت نداشته و مقطعی برگزار می شود و هر ساله تمام برنامه‌شان تغییر پیدا می کند.

بازیگر سریال زیر تیغ با تاکید بر تاثیر بیشتر خبرنگاران در نقد جشنواره ادامه داد: اعتقاد دارم که خبرنگاران و منتقدین باید ریزبینانه‌تر و با جسارت بیشتری دستهای پشت پرده و سیاست های اشتباه سینما را رو کنند. باورتان نمی شود یک تصمیم غلط ممکن است تمام زندگی یک هنرمند را نابود کند پس چطور برخی اوقات در جشنواره برخی اتفاقات عجیب می افتد و انتخاب ها همه را متعجب می کند. شاید جایزه فجر برای یک هنرمند بسیاری از اتفاقات و آینده اش را تغییر دهد. تغییری که گاهاً به ناحق از وی گرفته می شود.

برای مشاهده ادامه این گفت‌وگو اینجا کلیک کنید.

مسعود نجفی
نمی‌گذاریم اخبار جشنواره قبل از انتشار درز پیدا کند/امکان بازگشت برج میلاد در سال آینده وجود دارد

مدیر روابط عمومی سی و ششمین جشنواره فیلم فجر گفت: در سال های گذشته خبر رسانی ها غیر رسمی و گاهاً زودتر از درگاه‌های مختلف صورت می‌گرفت اما در این دوره سعی کرده ایم که خبررسانی ها در یک لحظه توسط کانال جشنواره انجام شود.

مسعود نجفی مدیر روابط عمومی سی و ششمین جشنواره فیلم فجر در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان درباره آماده سازی پردیس ملت گفت: بیش از یک ماه است که آماده سازی این مرکز شروع شده و ادامه دارد. جانمایی برای حضور شبکه های رادیویی و تلویزیونی، شبکه های اینترنتی، محل حضور و استقرار خبرنگاران، محل حضور عکاسان و جایگاه عکاسی و محل نشست ها در نظر گرفته شده و در حال ساخت است.

برای مشاهده ادامه این گفت و گو اینجا کلیک کنید. 

فرزاد موتمن
موتمن و فرمان آرا از جشنواره فجر بازماندند/با غایبان جشنواره سی‌وششم آشنا شوید

حکایت دریا، سراسر شب، شاه کش، درساژ، گرگ بازی، هت تریک و آستیگمات از جمله آثاری هستند که به جشنواره فیلم فجر راه پیدا نکردند.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، امروز دهم دی ماه 96 ابراهیم داروغه زاده با حضور در میان اهالی رسانه اسامی آثار برگزیده در بخش مسابقه سی و ششمین جشنواره فیلم فجر را اعلام کرد.

برای مشاهده ادامه این گزارش اینجا کلیک کنید. 

بهروز بقایی

سینمای ایران به هشت سال دفاع مقدس و خون شهدا بدهکار است/برای تست گریم بی‌خوابی بعد از خماری آماده می‌شوم

بازیگر سریال "توی گوش سالمم زمزمه کن" گفت: مگر شوخی است که تا این حد آثار دفاع مقدسی ما کم شده است. هشت سال دفاع و هشت سال شهادت جوانان این ممکلت نیازمند نگاه بهتری است. از نظر من سینمای ایران به هشت سال دفاع مقدس و خون شهدا بدهکار است.

بهروز بقایی بازیگر و نویسنده سینما و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان درخصوص ساخت اولین اثر سینمایی خود گفت: متاسفانه هنوز پروانه ساخت فیلمم صادر نشده و همین عاملی شد تا جشنواره فیلم فجر امسال را از دست بدهم اما بدون شک این فیلم را به جشنواره فیلم دفاع مقدس خواهم رساند.

برای مشاهده ادامه این گفت و گو اینجا کلیک کنید. 



بسته فرهنگی میزان

ساخت دشوار یک سریال با 444 بازیگر و 250 لوکیشن/شبکه یک از تولید محکومین به خوبی حمایت کرد

تهیه کننده سریال محکومین گفت: 250 لوکیشن و 444 بازیگر از ناشناخته تا شاخص در سریال محکومین حضور داشتند و حدود 10 ماه به این کار مشغول بودیم.  

بهروز مفید تهیه کننده سریال "محکومین" در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان درباره استقبال از این اثر گفت: برای این که به یک برآورد کلی از میزان استقبال مردمی برسیم با پخش 5 قسمت بسیار زود است اما در هم کلامی با اطرافیان، آنان سریال را دوست دارند. 

برای مشاهده ادامه این گفت و گو اینجا کلیک کنید.

بسته فرهنگی میزان

حامد بهداد چگونه بازیگر سینما شد/دومین سیمرغ بلورین جشنواره فجر در انتظار بازیگر سد معبر

حامد بهداد بازیگر سینما و تلویزیون که این روزها فیلم "سد معبر" به کارگردانی "محسن قرایی" را در سینماها روی پرده اکران دارد امسال نیز با یک فیلم راهی جشنواره فیلم فجر شده است.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، حامد بهداد بازیگر سینما و تلویزیون که این روزها فیلم "سد معبر" به کارگردانی "محسن قرایی" را در سینماها روی پرده اکران دارد امسال نیز با یک فیلم راهی جشنواره فیلم فجر شده است.

برای مشاهده ادامه این گزارش اینجا کلیک کنید. 

بسته فرهنگی میزان
اظهارات عجیب خواننده همه چی آرومه/ابتذال در موسیقی وجود ندارد

خواننده موسیقی پاپ گفت: ابتذال در موسیقی وجود ندارد بلکه سلایق مختلف است یعنی همان قطعه ای که از نگاه یک نفر مبتذل است از دیدگاه شخص دیگر ممکن است اثر خوبی باشد.

عماد طالب زاده خواننده موسیقی پاپ در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان درباره وضعیت موسیقی پاپ گفت: با ظهور و بروز نسل جدید در موسیقی هر ساله تعدادی خواننده تازه وارد بازار شده و فعالیت می کنند. به مرور زمان از این تعداد عده ای گلچین شده، عده ای ماندگار می شوند و عده ای نیز فعالیتشان کمرنگ شده و آثارشان کمتر شنیده می شود.

برای شماهده ادامه این گفت و گو اینجا کلیک کنید.

 

 بسته فرهنگی میزان

نباید برای فروش بیشتر همه چیز را فدا کنیم/سینما فقط خنداندن تماشاگر نیست

حمیدزرگرنژاد کارگردان سینمای ایران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان درخصوص عدم رعایت برخی محدودیت‌ها برای تماشای فیلم‌های روی پرده سینماها گفت: سینما باید از برخی لحاظ دارای محدودیت برای تماشای افراد با سنین مختلف باشد. قشر نوجوان و جوان ما اکثریت افرادی را که به سینما می‌روند را تشکیل می دهند و ما باید برای فرهنگ سازی آنان فکری بکنیم.

کارگردان فیلم "ماهور" رعایت اخلاق از سوی فیلمساز را قدم اول در این راه دانست و گفت: از نظر من همه چیز از ابتدا به کارگردان و تهیه کننده بر می گردد. قوانین سینما را ما تنظیم نمی کنیم اما می توانیم در ساخت آثارمان به نحوی عمل کنیم که اخلاق حفظ شود.

وی در همین راستا افزود: فیلمساز باید به اخلاقیات پایند باشد و اینطور نشود که صرفاً برای گیشه و جذب مخاطب و گاهاً خنداندن وی به هر کار و ساخته ای دست بزند.

برای مشاهده ادامه این گزارش اینجا کلیک کنید.

 بسته فرهنگی میزان

به وقت شام نفس‌‌گیر ترین فیلم تاریخ سینمای ایران است/روایت کارن همایون‌فر از همکاری با حاتمی‌کیا

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، چندی پیش طی خبری اعلام شد که موسیقی فیلم "به وقت شام" جدیدترین ساخته ابراهیم حاتمی کیا به کارن همایونفر سپرده شده است. این دومین همکاری کارن همایونفر با ابراهیم حاتمی کیا پس از ساخت موسیقی فیلم "بادیگارد" به شمار می آید.

کارن همایون فر در صفحه اینستاگرامش با انتشار عکسی از خودش و ابراهیم حاتمی کیا طی یادداشتی درباره فیلم "به وقت شام" نوشت:

با ابراهیم حاتمی کیا عزیزم . روزهای سخت و‌ دشوار آماده‌سازی فیلمی که بی‌شک بزرگترین و پیچیده‌ترین و بی پروا‌ترین تولید سینمایی ایران است. نفس ها را حبس کنید.

امیدوارم پنجمین همکاری ‌مان سینمای جدی ایران را سیراب کند. هنگام ساخت بادیگارد گفته بودم با ساخت یافته ترین ساخته او مواجه هستیم اکنون بی اغراق می‌گویم با نفس گیرترین فیلم سینمای ایران که با گروه فوق حرفه ایش کم از تولیدات هالییوود ندارد.

برای مشاهده ادامه این گزارش اینجا کلیک کنید.

 بسته فرهنگی میزان

امام یازدهم در جامعه خفقان زده چگونه مردم را رهبری کردند/ ماجرای زاهد شدن ماموران شکنجه در زندان

حجت الاسلام والمسلمین محمدعلی خوش نظر کارشناس علوم قرآنی در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان درباره شخصیت حضرت امام حسن عسکری(ع) گفت: مردم با شان و شخصیت ایشان آشنا بودند و همواره به ایشان احترام می گذاشتند.

وی افزود: یکی از شاگردان حضرت نقل می‌کند وقتی امام یازدهم (ع) روزهای دوشنبه و پنجشنبه به دارلخلافه می آمدند کوچه ها برای دیدار حضرت مملو از جمیعت می شد، وقتی حضرت وارد می شدند راه را باز می کردند و وقتی از دارالخلافه برمی گشتند مردم مجددا راه را باز می کردند تا ایشان عبور کنند. معلوم می شود که مردم برای شان و شخصیت حضرت ارزش قائل بودند. 

این کارشناس علوم قرآنی درباره فضای سیاسی زمان حاکم بر عصر امام حسن عسکری(ع) اظهار کرد: امام یازدهم دوره چند خلیفه عباسی را درک کردند. در آن زمان که مملو از خفقان بود حضرت افرادی را در مقام وکلا و جانشینان خود برای انجام امور  در اختیار داشتند، اوضاع سیاسی هم بسیار سختگیرانه بود و یکی از روش هایی که خلفا در آن زمان انجام می دادند این بود که مخالفان را جلوی حیوانات درنده می انداختند. در چنین جامعه خفقان زده ای مردم در ترس و وحشت زندگی می کردند.

برای مشاهده ادامه این گزارش اینجا کلیک کنید.

 

داروغه زاده

رقابت آثار مستند مهمترین دستاورد جشنواره فجر سی و ششم/حضور ده فیلم با موضوع مقاومت و دفاع مقدس

ابراهیم داروغه زاده دبیر سی و ششمین جشنواره فیلم فجر در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان درباره آثار حاضر در جشنواره سی و ششم فیلم فجر گفت: در بخش مسابقه سینمای ایران 22 فیلم حضور دارند که از این بین حدود 6 فیلم در حوزه دفاع مقدس است.

وی در خصوص حضور فیلم هایی با موضوع مقاومت در سی و ششمین دوره جشنواره فیلم فجر افزود: در این دوره 4 فیلم نیز با موضوع مقاومت حضور دارند که اتفاقات سوریه و داعش را به تصویر می کشند که با این جمع بندی می توان گفت نیمی از فیلم های جشنواره سی و ششم در موضوع مقاومت و دفاع مقدس هستند که این مسئله خود در ده سال گذشته بی سابقه بوده است.

دبیر جشنواره سی وششم فیلم فجر درباره دیگر آثار و ژانرها در جشنواره سی و ششم اظهار کرد: فیلم های اجتماعی که در این دوره حضور دارند بسیار خوب و امیدوار کننده هستند و فیلم های های کمدی جشنواره امسال سطح قابل قبولی دارند.

داروغه زاده با اشاره به بخش های جدید در جشنواره امسال توضیح داد: حضور آثار مستند برای اولین بار در جشنواره فیلم فجر دستاورد مهم این دوره از مهم ترین رویداد فرهنگی کشور است که از این بین 2 فیلم سینمایی "بانو قدس ایران" به کارگردانی مصطفی رزاق کریمی و تهیه ‏کنندگی مؤسسه فرهنگی عروج و "زنانی با گوشواره‌‌های باروتی" به کارگردانی رضا فرهمند و تهیه ‏کنندگی مرتضی شعبانی امکان رقابت با سایر فیلم های سینمایی را پیدا می کنند و برای مردم و رسانه ها مانند سایر فیلم ها اکران می شوند.

برای مشاهده ادامه این گفت‌وگو اینجا کلیک کنید.

گال گدوت
گال گدوت پول‌سازترین بازیگر زن جهان در سال 2017 شد+عکس

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، گال گدوت بازیگر زن سینمای هالیوود توانست به عنوان پول سازترین بازیگر زن سینمای جهان در سال 2017 شناخته شود.

وی طی سال جاری در فیلم های مختلفی به ایفای نقش پرداخت ولی این لقب پولساز بودن را مدیون بازی در نقش "زن شگفت انگیز" است. وی این شخصیت را در دو فیلم سال 2017 بازی کرد و موفقیت های فراوانی به دست آورد.

گدوت توانسته برای بازی در دو فیلم "زن شگفت انگیز" و "لیگ عدالت" فروش جهانی معادل 1.4 میلیارد دلار را به خود اختصاص دهد که در نوع خود رکورد شگفت انگیزی محسوب می شود.

لیگ عدالت پنجمین فیلم در مجموعه فیلم‌های دنیای سینمایی دی‌سی کامیکس به کارگردانی "زک اسنایدر" و نویسندگی "کریس تریو" است.

برای مشاهده ادامه این گزارش اینجا کلیک کنید.

بازیگران زن متاهل در سینمای ایران هیچ پیشنهادی برای کار ندارند/همه چیز در سینمای ایران پول است و پول

بازیگران زن متاهل در سینمای ایران هیچ پیشنهادی برای کار ندارند/همه چیز در سینمای ایران پول است و پول

لیلا بوشهری بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، در خصوص فعالیت‌های خود در عرصه بازیگری گفت: به تازگی بازی در فیلم سینمایی با موضوع کودکان را به کارگردانی "علی پویان" به پایان رسانده ام اما این روزها بیشتر به فکر این هستم که خودم وارد عرصه کارگردانی و ساخت اثر شوم. پیش از این سابقه کارگردانی تئاتر را داشته ام اما این نخستین تجربه تصویری من خواهد بود.

وی در رابطه با کم کاری خود در سینما افزود: این روزها وضعیت بازیگری در سینما اصلاً خوب نیست و هر شخصی که پول داشته باشد به هر چه که می‌خواهد می رسد. بارها به من پیشنهاد بازی داده شده و وقتی به دفتر سینمایی می‌روم می‌گویند چقدر پول داری. این روزها شما بدون حتی اندکی تجربه می‌توانید با فراهم آوردن پول نقش اول را بازی کنید.

بازیگر فیلم "بچه‌های جسور" با اشاره به لابی بازی در سینما تاکید کرد: روابط در سینمای ایران بیداد می‌کند. شما باید برای حضور مداوم رابطه داشته باشید و اگر نه سالها باید در انتظار پیشنهادات خوب بمانید. وضعیت سینما سالهاست که این چنین شده و کاری نمی توان کرد اما من همیشه گلیم خود را از آب بیرون کشیده ام.

برای مشاهده ادامه این گزارش اینجا کلیک کنید.

فیلم ابرقهرمانی ثور به فروش 850 میلیون دلاری در جهان رسید+عکس

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، فیلم سینمایی "ثور-راگناروک" پس از نزدیک به یک ماه اکران در سینماهای امریکا و جهان به فروش خارق العاده 850 میلیون دلار یافته است.

فیلم سینمایی "ثور" به کارگردانی "تایکا وایتیتی" طوفان هالیوود نام گرفت اما به علت اکران آثاری همچون لیگ عدالت و جنگ ستارگان کمی زود جایگاه خود در باکس آفیس را از دست داد.

"ثور-راگناروک" فیلمی ابرقهرمانی به کارگردانی "تایکا وایتیتی" و نویسندگی "استفانی فولسوم" است که بر اساس شخصیت خیالی ثور از شرکت مارول کامیکس در دست ساخت است.

این فیلم دنباله‌ای بر فیلم‌های ثور (2011) و ثور: دنیای تاریک (2013) محسوب می‌شود و همچنین هفدهمین فیلم در فهرست فیلم‌های دنیای سینمایی مارول به شمار می‌رود.

برای مشاهده ادامه این گزارش اینجا کلیک کنید.

سلمان خان 52 ساله شد/ستاره بالیوود قصد پیر شدن ندارد+عکس

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان،سلمان خان ستاره تمام نشدنی سینمای هالیوود امروز شمع تولد 52 سالگی خود را خاموش خواهد کرد.

سلمان خان ستاره مطرح سینمای بالیوود 27 دسامبر 1965 در شهر "ایندور" هندوستان به دنیا آمد. وی در خانواده ای کاملاً هنری به دنیا آمد. پدر سلمان، سلیم خان یکی از مشهورترین بازیگران و فیلمنامه نویسان هندوستان بود و همین باعث شد تا سلمان از همان ابتدا با ساختار سینمای بالیوود آشنا شود.

سلمان خان در سال 1988 بازیگری را با بازی در نقش فرعی فیلم "Biwi Ho To Aisi" ساخته "جی کی بهاری" به سینما قدم گذاشت.

وی اولین موفقیت تجاری خود را مدیون اولین همکاری اش با سورج در سال 1989 در فیلم «منه پیار کیا» می‌داند. سلمان توانست جایزه بهترین بازیگر مرد تازه‌وارد را برای این فیلم به دست آورد و همچنین فیلم موفقیت‌های زیادی را در خارج از هند کسب کرد و در کشورهای مختلفی از جمله اسپانیا نیز اکران شد و پر فروش‌ترین فیلم دهه 80 بالیوود لقب گرفت.

برای مشاهده ادامه این گزارش اینجا کلیک کنید.

اسامی فیلم‌های بخش مسابقه جشنواره فیلم فجر اعلام شد

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، امروز دهم دی ماه 96 ابراهیم داروغه زاده با حضور در میان اهالی رسانه اسامی آثار برگزیده در بخش مسابقه سی و ششمین جشنواره فیلم فجر را اعلام کرد.

ابراهیم داروغه‌زاده پایان انتخاب 67 فیلم سینمایی پس از یک ماه را اعلام کرد. بر اساس اعلام دبیر جشنواره، 22 فیلم داستانی، 2 فیلم مستند و 1 انیمیشن در سودای سیمرغ انتخاب شده است.

دبیر جشنواره فیلم فجر درخصوص غیبت فیلم "حکایت دریا" افزود: بهمن فرمان آرا گفت من چون سیمرغ هایم را پس دادم ترجیح می دهم فیلمم را در جشنواره جهانی نمایش بدهم. کارگردان هایی که فیلم شان آماده بود در جشنواره فجر شرکت کردند.

بر این اساس فیلم های راه یافته به جشنواره فیلم فجر به شرح زیر می باشند:

  1. اتاق تاریک (روح الله حجازی)
  2. امپراتور جهنم (پرویز شیخ طادی)
  3. امیر (نیما اقلیما)
  4. بمب (پیمان معادی)
  5. به وقت شام (ابراهیم حاتمی کیا)
  6. تنگه ابوغریب (بهرام توکلی)
  7. جاده قدیم (منیژه حکمت)
  8. جشن دلتنگی (پوریا آذربایجانی)
  9. چهارراه استانبول (مصطفی کیایی)
  10. خجالت نکش (رضا معصومی)
  11. دارکوب (بهروز شعیبی)
  12. سوء تفاهم (احمدرضا معتمدی)
  13. سرو زیر آب (محمدعلی باشه آهنگر)
  14. شعله ور (حمید نعمت الله)
  15. عرق سرد (سهیل بیرقی)
  16. فیلشاه (هادی محمدیان) انیمیشن
  17. کار کثیف (خسرو معصومی)
  18. کامیون (کامبوزیا پرتوی)
  19. لاتاری (محمدحسین مهدویان)
  20. ماهورا (حمید زرگرنژاد)
  21. مصادره (مهران احمدی)
  22. مغزهای کوچک زنگ زده (هومن سیدی)
  23. هایلایت (اصغر نعیمی)
  24. بانو قدس ایران (مصطفی رزاق کریمی) مستند
  25. زنانی با گوشواره های باروتی (مرتضی فرهمند) مستند

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان