مجله سرآشپز: یکی از بهترین و خوشمزه ترین غذاهای سبک ولی مقوی،آش بلغور کرمانشاهی است که طرز تهیه آن را آورده ایم.
مواد مورد نیاز:
- بلغور گندم (خیس شده): 1 پیمانه
- گوشت (چرخ کرده): 150 گرم
- پیاز (رنده شده): 1 عدد
- کشک: 1 پیمانه
- نعناداغ: 2 ق س
- پیازداغ: 2 ق س
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
- زردچوبه: 1 ق چ
- روغن مایع: 1 ق س
روش پخت
1. بلغور (از 2 ساعت قبل خیس شده) را همراه با 5 پیمانه آب داخل قابلمه ای روی حرارت متوسط بگذارید تا کاملا بپزد (در قابلمه را به صورت کامل نگذارید تا سر نرود و تمام لعاب بلغور از بین نرود.)
2. زردچوبه را همراه با مقداری روغن مایع درون تابه ای تفت داده و به بلغور اضافه کنید تا رنگ آن خوش رنگ شود.
3. نمک و فلفل مواد را اندازه کنید. بعد کشک را به آن افزوده و به مدت 20 دقیقه بگذارید تا بجوشد.
4. برای تهیه کوفته ریزه؛ گوشت را همراه با پیاز، نمک و فلفل ورز دهید، سپس به صورت گلوله های کوچک درون مقداری روغن تفت دهید.
5. یک دوم کوفته ریزه را درون مواد ریخته و بگذارید تا جا بیفتد.
6. آش را با بقیه کوفته ریزه، نعناداغ و پیازداغ تزیین و سرو کنید.