کدو مسما برای فصل پاییز و زمستان است. بنابراین، تهیه سوپ غلیظ و گرم با این خوراکی در روزهای سرد زمستان بسیار دلچسب به نظر میرسد.
- تعداد: 2 نفر
- زمان تهیه و پخت: 20 دقیقه
مواد لازم
- یک قاشق چایخوری روغن کانولا
- ¼ پیمانه پیاز خرد شده
- 340 گرم کدو مسما
- نصف پیمانه آب مرغ کمنمک
- ¾ قاشق چایخوری پودر کاری
- نصف پیمانه ماست یونانی
- نصف قاشق چایخوری آویشن تازه
- فلفل سیاه
- کراکر خرد شده (اختیاری)
طرز تهیه
1- در یک قابلمه متوسط، روغن را روی حرارت ملایم گرم کنید. پیاز را اضافه کنید و تفت دهید تا سبک شوند. سپس کدوهای خرد شده، آبمرغ و پودر کاری را اضافه کنید. اجازه دهید مواد بجوشند و حرارت را کم کنید تا 5 دقیقه در حالت نیمجوش باقی بمانند.
2- ماست و آویشن خرد شده را اضافه کنید.
3- سوپ را در کاسه بکشید و با ماست تزئین کنید. روی آنها فلفل و کراکر خرد شده بریزید و گرم سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 448
- چربی: 13 گرم
- کلسترول: 24 میلیگرم
- کربوهیدرات: 70 گرم
- فیبر: 9 گرم
- قند: 30 گرم
- پروتئین: 20 گرم
- سدیم: 460 میلیگرم
- پتاسیم: 828 میلیگرم
- کلسیم: 303 میلیگرم
- آهن: 4 میلیگرم