سرویس سبک زندگی: این روزها فصل میوه خوشبوی «به» است، پس بد ندیدیم کمی در خصوص فواید آن اطلاع رسانی کنیم. در ادامه این مطلب را به نقل از سایت آشپزباشی میخوانیم.
مصرف «به» برای تجدید روحیه و خوشحال شدن افراد مفید است و به علاوه باعث از بین رفتن افسردگی ناشی از انواع سردردها خواهد شد.
«به» تقویت کننده قلب، کبد و معده است.
مصرف این میوه برای زخم معده مفید است و به علاوه اشتها را نیز تحریک میکند.
مصرف «به» برای افرادی که مبتلا به سرماخوردگی هستند نیز مفید است و سینه را نرم میکند.
ادرار آور بودن، کمک به هضم غذا و از بین بردن بوی بد دهان را از دیگر خواص «به» است.
گذاشتن چند قاچ «به» تازه بر روی پلک میتواند به تسکین التهاب آن کمک کند.
این میوه به دلیل دارا بودن مقدار زیادی فیبر برای افرادی که قصد افزایش وزن دارند، مفید نیست.
«به» به دلیل حجم بالای آنتیاکسیدان یک میوه ضد سرطان است.
مصرف دانه «به» برای درمان ذات الریه، گلودرد، صدای گرفته و خشن مفید است.
دانه «به» ضد تب است و برای اسهال نیز مفید است و به علاوه لعاب آن برای ترمیم زخمها و سختگی پوست بسیار اثرگذار است.
جویدن دانه «به» برای رفع کندی دندانها نیز مفید است.
«به» را به شکلهای مختلف بخارپز، آب پز، کبابی و تنوری نیز میشود استفاده کرد.