ماهان شبکه ایرانیان

چیکن فیلو

خمیرهای آماده فیلو در بیشتر سوپرمارکت‌ها موجود هستند با خریداری یک بسته از آنها این غذای خوش‌طعم را در خانه تهیه کنید.

چیکن فیلو

خمیرهای آماده فیلو در بیشتر سوپرمارکت‌ها موجود هستند با خریداری یک بسته از آنها این غذای خوش‌طعم را در خانه تهیه کنید.

  • تعداد: 8 نفر
  • زمان تهیه: 35 دقیقه
  • زمان پخت: 45 دقیقه

مواد لازم

  • روغن
  • دو قاشق غذاخوری کره
  • 1 کیلو و 300 گرم مرغ پخته چرخ‌شده
  • یک پیمانه پیاز خرد شده
  • 300 گرم اسفناج خرده شده
  • یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • نصف قاشق چایخوری جوزهندی رنده شده
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • 4 تخم‌مرغ هم‌زده
  • 1٫5 پیمانه پنیر فتا خرد شده
  • یک قاشق غذاخوری آویشن تازه
  • 16 ورق خمیر فیلو

طرز تهیه

1- فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ظرف پیرکس مستطیلی را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. در یک تابه بزرگ کره را با حرارت ملایم آب کنید. مرغ چرخ‌شده و پیاز را به مدت 8 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند و پیاز نرم شود. سپس اسفناج را اضافه کنید، فلفل سیاه، نمک، جوز هندی و فلفل قرمز خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید. مایه مرغ را 5 دقیقه تفت دهید و آن را داخل یک کاسه بزرگ بریزید. تخم‌مرغ، پنیر فتا و آویشن را اضافه کنید.

2- ورقه‌های خمیر فیلو را باز کنید. با چاقو آنها را با نوارهای باریک دو سانتی‌متر برش دهید و کف ظرف بچینید. روی خمیرها را با اسپری روغن چرب کنید. سپس روی آنها 7 ورق کامل خمیر فیلو بگذارید و دوباره روغن بزنید. مخلوط مرغ را روی آنها داخل ظرف بریزید. روی آن، 8 ورق باقی مانده خمیر فیلو را روی آن بگذارید و دوباره روغن بزنید.

3- ظرف پیرکس را به مدت 45 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح آن برشته و طلایی شود.

ارزش غذایی

  • کالری: 530
  • چربی: 29 گرم
  • کلسترول: 273 میلی‌گرم
  • کربوهیدرات: 29 گرم
  • فیبر: 4 گرم
  • قند: 4 گرم
  • پروتئین: 41 گرم
  • سدیم: 1024 میلی‌گرم
  • پتاسیم: 1229 میلی‌گرم
  • کلسیم: 384 میلی‌گرم
  • آهن: 5 میلی‌گرم

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان