خمیرهای آماده فیلو در بیشتر سوپرمارکتها موجود هستند با خریداری یک بسته از آنها این غذای خوشطعم را در خانه تهیه کنید.
- تعداد: 8 نفر
- زمان تهیه: 35 دقیقه
- زمان پخت: 45 دقیقه
مواد لازم
- روغن
- دو قاشق غذاخوری کره
- 1 کیلو و 300 گرم مرغ پخته چرخشده
- یک پیمانه پیاز خرد شده
- 300 گرم اسفناج خرده شده
- یک قاشق چایخوری فلفل سیاه
- نصف قاشق چایخوری نمک
- نصف قاشق چایخوری جوزهندی رنده شده
- ¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز
- 4 تخممرغ همزده
- 1٫5 پیمانه پنیر فتا خرد شده
- یک قاشق غذاخوری آویشن تازه
- 16 ورق خمیر فیلو
طرز تهیه
1- فر را با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. یک ظرف پیرکس مستطیلی را با روغن چرب کنید و کنار بگذارید. در یک تابه بزرگ کره را با حرارت ملایم آب کنید. مرغ چرخشده و پیاز را به مدت 8 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند و پیاز نرم شود. سپس اسفناج را اضافه کنید، فلفل سیاه، نمک، جوز هندی و فلفل قرمز خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید. مایه مرغ را 5 دقیقه تفت دهید و آن را داخل یک کاسه بزرگ بریزید. تخممرغ، پنیر فتا و آویشن را اضافه کنید.
2- ورقههای خمیر فیلو را باز کنید. با چاقو آنها را با نوارهای باریک دو سانتیمتر برش دهید و کف ظرف بچینید. روی خمیرها را با اسپری روغن چرب کنید. سپس روی آنها 7 ورق کامل خمیر فیلو بگذارید و دوباره روغن بزنید. مخلوط مرغ را روی آنها داخل ظرف بریزید. روی آن، 8 ورق باقی مانده خمیر فیلو را روی آن بگذارید و دوباره روغن بزنید.
3- ظرف پیرکس را به مدت 45 دقیقه در فر قرار دهید تا سطح آن برشته و طلایی شود.
ارزش غذایی
- کالری: 530
- چربی: 29 گرم
- کلسترول: 273 میلیگرم
- کربوهیدرات: 29 گرم
- فیبر: 4 گرم
- قند: 4 گرم
- پروتئین: 41 گرم
- سدیم: 1024 میلیگرم
- پتاسیم: 1229 میلیگرم
- کلسیم: 384 میلیگرم
- آهن: 5 میلیگرم