ماهان شبکه ایرانیان

انواع پاناکوتای خوشمزه

پاناکوتا یک نوع دسر ایتالیایی خوشمزه است که از خامه و پودر ژلاتین تهیه می شود.

ماهنامه کیک و شیرینی: پاناکوتا یک نوع دسر ایتالیایی خوشمزه است که از خامه و پودر ژلاتین تهیه می شود.
 
پاناکوتای ساده

مواد لازم:

  • پودر ژلاتین: 2 قاشق چای خوری
  • شیر: یک و یک دوم پیمانه
  • شکر: یک سوم پیمانه
  • خامه: یک و یک دوم پیمانه
  • وانیل: یک دوم قاشق چای خوری
  • نمک: به مقدار لازم
 
 پاناکوتای ساده و شکلاتی
 
طرز تهیه:

1. پودر ژلاتین را در ظرف مناسبی بریزید.

2. شیر را اضافه کرده و با همزن دستی مخلوط کنید و حدود 5 دقیقه کنار بگذارید تا پودر ژلاتین در شیر حل شود.

3. ظرف را روی حرارت قرار دهید و شکر را اضافه و مخلوط کنید.

4. خامه را اضافه کرده و با همزن مواد را مخلوط کنید.

5. وانیل و مقدار کمی نمک اضافه کنید.

6. مواد را به خوبی هم بزنید و سپس در قالب بریزید و در یخچال قرار دهید تا پاناکوتا خودش را بگیرد. سپس آن را از قالب درآورید و سرو کنید.
 


پاناکوتای شکلاتی

مدت زمان آماده سازی: 10 دقیقه
 
مدت زمان پخت: 5 دقیقه
 
میزان سرو: 4 نفر

مواد لازم:
 
  • پودر ژلاتین: 2 قاشق چای خوری
  • شیر: یک و یک دوم پیمانه
  • شکر: یک سوم پیمانه
  • خامه: یک و یک دوم پیمانه
  • وانیل: یک دوم قاشق چای خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • شکلات تلخ (ذوب شده): 160 گرم
  • پودر کاکائو: برای سرو
  • شکلات (رنده شده): برای سرو
 
 پاناکوتای ساده و شکلاتی

طرز تهیه:

1. پاناکوتای ساده را همان طور که آموزش داده شد، آماده کنید و شکلات تلخ ذوب شده را به آن اضافه و مخلوط کنید.
 
2. مواد را با همزن به خوبی هم بزنید.
 
3. این مخلوط را در قالب های پوشیده شده با کاغذ روغنی بریزید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
 
4. پاناکوتاها را با پودر کاکائو و شکلات رنده شده سرو کنید.
 


پاناکوتای شکلات سفید

مدت زمان آماده سازی: 10 دقیقه
 
مدت زمان پخت: 5 دقیقه
 
میزان سرو: 4 نفر

مواد لازم:

  • پودر ژلاتین: 2 قاشق چای خوری
  • شیر: یک و یک دوم پیمانه
  • شکر: یک چهارم پیمانه
  • خامه: یک و یک دوم پیمانه
  • وانیل: یک دوم قاشق چای خوری
  • نمک: به مقدار لازم
  • شکلات سفید (ذوب شده): 80 گرم
  • پسته: برای سرو
 
پاناکوتای ساده و شکلاتی 

طرز تهیه:

1. پاناکوتای ساده را همان طور که در بالا آموزش داده شده، آماده کنید و شکلات سفید ذوب شده را به آن اضافه و مخلوط کنید.
 
2. مواد را با همزن به خوبی مخلوط کنید.
 
3. این مخلوط را در قالب های پوشیده شده با کاغذ روغنی بریزید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
 
4. پاناکوتاها را با پسته خرد شده تزیین و سرو کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان